tiistai 21. helmikuuta 2017

Petkutusta

Ja taas kädet venyneinä kaupan kautta kotia. Miten kaksi ihmistä ja koira voi syödäkin niin paljon. Sitä jaksan ihmetellä. Mihin ne oikein tuolta kaapista häviää.

No, viime yönä ainakin Emäntä kävi jääkaapilla, kun koira pariin otteeseen haukkui mörköjä ja vei yöunet. Mutta ei se mörköjen haukkuminen Emäntää pelottanut, kun oli oma mörkö onneksi vieressä kuorsaamassa. Mutta jos ei olisi ollut, niin sitten olisi Emännänkin pitänyt istua vahtimassa haukkuvan koiran kanssa yhdessä tuijottaen ovelle päin. Mutta hei, jos möröt tyhjentääkin öisin minun lisäkseni meidän jääkaappia.
No, uni ei kyllä tullut yöpalankaan jälkeen, kun kaksi mörköäni kuorsasi tyytyväisenä samassa
huoneessa niin turkasesti. 

Niin, tuosta ruoasta puheen ollen: minua sitten loukkaa ihan hirveästi semmoinen asia, jos ihmistä petkutetaan. Luuleeko kauppiaat ja valmistajat meitä tosiaan niin tyhmiksi, että me ei muka huomattaisi, kun esim. Royal-suklaapatukka kuihtuu kuihtumistaan ja minulla on sentään vahvaa vuosikymmenten kokemusta sen koosta ja mausta ja.... Pansuola........senkin paketti pienenee pienenemistään. Elmex-hammastahna tuubin kun aukaisee, niin puhahdus kuuluu vaan ja se on puolessa välin jo tyhjä. Täyttävät kaikki tuubitkin nykyään ilmalla. Ja hinta senkun nousee.

Sanon kuin Matti Näsä kahvinkeittimestään:        >>> Matti Näsä

Muna, Supermarket, Tuoreet, Ruokakauppa
Onneksi kananmunat ovat vielä suurinpiirtein entisen kokoisia