perjantai 24. helmikuuta 2017

Päivitystä

Jatketaanpas tätä päivittelyjen sarjaa, kun kerran alkuun on päästy. Tällä viikolla on ajatuksia herättänyt mm. Hiihtojen MM-avausjuhlat, jota katsellessa ihmettelin, että milloin suomalaisilta on kadonnut kokonaan tuntuma Suomen kesään ja talveen. Olikohan se muutama vuosi sitten, kun katselin kauhuissani Suomen kesäolympialaisia TV:stä, ja sinne oli  laitettu lapsikuoro puisten sellojen soiton kera keskelle jalkapallokenttää taivasalle laulamaan Finlandiaa kauheaan kaatosateeseen ja nyt oli sitten unohdettu TAAS, että Suomessa tosiaankin saattaa sataa lunta talvella ja laitettu aukinaiselle lavalle lumeen kahlaamaan puolialastomia balettitanssijoita kompuroimaan umpilumessa korkokengissä ja rullaluistimilla. Sääliksi minun kyllä hiukan kävi heitä, varmaan itku pääsi muutamalla tytöllä takahuoneessa, paitsi että Kiira kyllä urheasti hymyili rullaluistimillaan.

Ja toinen, joka särähti korvaan avausjuhlista puhuttuessa...oli kun arvokkaista mitalleista puhutaan, että montakohan mitskua Suomi mahtaa nyt näissä kisoissa saada. MITSKU ??!!!!    
Alan kuullostaa ihan Tuula Inkeri Ankeiselta, Voi luoja.............se on MITALI !                                                                                                                                                                     
No niin....asiaan.  Paitsi, että vielä on yksi ihmettelyn aihe: ostin tänään kotimatkalla mielestäni oikein hyvän hammasharjan. Ja paketin avattuani ihmettelin taas, että miksi melkein joka hammasharja on nykyään tehty hampaiden "nyrkkipesuun". Eihän sitä hammasharjaa voi pitää sievästi peukalon ja etusormen välissä, kun sen varsi on semmonen kauhea outo möhkö. Sitä on pakko pitää kuin lapset lusikkaa.....nyrkissä. Kyllä jossain vielä täytyy olla myynnissä lituskoitakin hammasharjoja !!!!!

Tuleekohon tänään Voicea, vaikka uusintana, kun meidän Isäntä eilen töistä tullessa muistutti, että hän katsoo illalla sitten Voicea ja odotti sitä sitten kovasti ja niin istuttiin katsomaan Heikkiä,  joka on joka kanavalla ...mutta samantien Isäntä nukahtikin, heti kun ohjelma alkoi, tökin sitä vähän väliä ja se vain huitaisi kädellä kuin kärpästä. No, sitten se alkoi kyllä virota, kun Voice loppui ja kysyi, että "koska se Voice alkaa"... Että kyllä musiikilla on rentouttava vaikutus, ainakin meidän Isäntään.

                                                       Mitalit, Voittaja, Toiseksi Tullut