lauantai 7. tammikuuta 2017

Jenkkakahvat

Kateltiin eilen TV:stä sitä Mielensäpahoittajaa. Ja täytyy kyllä sanoo, että kyllä nyt on kirjailija teoksessaan ymmärtänyt täysin, miten naisväki pidetään tyytyväisenä. Jos ette sattuneet katsomaan elokuvaa, niin kerron, että se on niinkin vähäpätöinen asia, kuin että kotona PITÄÄ OLLA lämpöistä. Ei mitään energiansäästöä suhdetta koittelemaan. Minäkin olen vuosikymmenet muistanut hokea, että kaikenlaista sitä kestää, mutta ei sitä, että kotona varpaita palelee. Pitää olla kodikasta, ja lämpöinen on kodikasta. Onneksi Isäntä on ymmärtänyt lämmittää takkaa, vaikkakin on sillekkin välillä niitä energiansäästökonsteja joskus meinannut iskeä. Mutta luovuttanut Emännän "jäätyessä".

Niin, no nyt on sitten herkuteltu ja Loppiaiselta siirrytty arkeen. Ja huomasin tuossa istuessani, että jos Isännän kanssa jenkkaa tansittaisiin, niin hyvät olisi Emännällä Jenkkakahvat kyljissä. Muistan nuorena niitä erityisesti kauhistelleeni, jos semmoisia näin ja päätin silloin, ettei tuommoisia kuuna päivänä minulle ja NYT ne on siinä. Nyt pitää tehdä jotain !

Kävin sitten ostamassa kilon puntit ja etsin käsiini helpon, nopean ja kätevän Jenkkakahvojen poistovideon. Saa käyttää   >>>>>   Eroon Jenkkakahvoista

Ja Repe tuumas, että:
Jaahas, tää on TAAS niin tätä !