lauantai 1. lokakuuta 2016

Mekö vanhoja

Käytiin Isännän kanssa kaupoilla ja eksyttiin lopuksi Jyskän Varastomyymälään seikkailulle. Siellä aikamme talsittuamme melkein masennuttiin. SEKIN oli muuttunut tylsäksi halliksi, mistä ei enää löytynyt ylläreitä kulmien takaa. Todettiinkin, että kaippa sitä on jatkossa mentävä kirppareille, jos meinaa kauppareissuilla yllättyä. Paitsi, että kerran pistin miehet matkaan poistotavaran kanssa kaatopaikalle, niin sielläkin ne yllättivät itsensä ja toivat tullessaan kuulemma pikku "aarteen": vahvistimen, joka pienen korjauksen jälkeen kuulemma täyttäisi Isännän kaikki unelmat. Ei ihan tarvitsisi noudattaa noin sanatarkasti lapsuuden sanontaa: Vie menessäs, tuo tullessas..."

Piristystä päivään
No kaupoilta tullessa Lihamestarin pizza ei kuitenkaan pettänyt. Mutta sen jälkeen oli pakko kellahtaa päiväunille. Vasemmalla kyljellä aloittaen ja oikealle kerien tuli tunti vielä lisää päiväunelle pituutta. Samalla siinä kuunneltiin radiota ja vaihdankin muuten sen Järviradion jatkossa nyt tähän uuteen Helmiradioon. Tai tilanteen mukaan: jos on oikein vanhanaikaisella päällä, käy Järviradio, mutta jos pelkästään nostalgisella, niin Helmiradio. Kanavan tunnuslauseenakin on "Tee mitä haluat" -> sopii kyllä mulle.
Siellä soittivat tällä kertaa 80-lukua.


Siitä intouduttiinkin Isännän kanssa muistelemaan, että kyllä se vaan oli IHANAA aikaa, se 80-luku. SE musiikki ja niin PALJON oli kaikkea uutta. Oli seikkailu lähteä kauppaankin tuhlaamaan, kun kotiin piti saada kaikkea ihanaa.... nyt siellä kotona on jo kaikki.


Ja miten alettiinkaan kuullostaa Isännän kanssa sen ajan "vanhoilta".  Alkoi niin särähtää jotenkin tutulta keskustelu omaankin korvaan.             Helmiradio