perjantai 1. huhtikuuta 2016

Fototrooppiset monitehot

Sun, Aurinkolasit, Hauskaa, Hauska



Nyt kävi niin, että......................Isäntäkin heittäytyi sanattomaksi.

Lähdettiin nimittäin ostamaan Isännälle monitehoja, johon kuului lahjapakettina... vaikkapa Emännällekin edukkaat lasit.
No, Isäntä sai kyllä monitehonsa, MUTTA Emäntä itsekkin hämmästyneenä myyjän taidoista huomasi yht'äkkiä tilanneensa oikein fototrooppiset monitehot !!!?!

Kuinka tässä näin pääsi käymään. Siinä sitä riitti kotimatkalle ihmettelemistä. Ja selkeni taas kirkkaasti työssäkäynnin merkitys, kun piti käydä samalla tämän hetken suosikki marketissa TAAS..........siis Apteekissa. Kun tuo ennen niin hyvä iho on alkanut vaatia jos jonkinlaista voidetta.

Lääkäri totesi pilkkahintaan  (yli 100 euroa !! /15 min) että Rosacea on...ja antoi tropit siihen. Yleisohjeeksi: ei aurinkoa ilman voidetta, ei kuorintoja, hellää hoitoa, lääkerasvaa ja kosteusvoidetta ja ihotautilääkäreitten suosittelemaa peitepuikkoa ja lääkekuuria (jota en toistaiseksi ole aloittanut) jne....jne...

Nyt pysytään visusti kotona täällä korvessa ja tehdään töitä. Maailma kun rahanreikiä ja houkutuksia täynnä.  Ja annetaan kasvoille hellää hoitoa ja lievää lääkitystä ilman kuorintoja.

Mutta malttamattomana odotan jo niitä fototrooppisia monitehoja !