keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Lomafiilis

Pääsiäinen mennyt ja edelleen suklaamuna-lakko pitää . Käsittämätöntä. Aina kun tekee mieli suklaata tai muuta supermakeaa, ajattelen hampaanvetoa tai jenkkakahvojani. Auttaa kummasti.

Isäntä ehdotti lukuisten muiden lomalla virinneiden ideoidensa lisäksi, että jos käytäisiin puntarissa, mutta sitä ennen puettaisiin jotain hoikentavaa päälle esim. mustaa. Mutta ei se näyttänyt vaikuttavan tulokseen. Mittari kökötti vaan tukevasti samoilla lukemilla.

Kohta tässä on taas lähdettävä tienaamaan, ei tämmöisiä lomaviikkoja voi usein pitää, niin mukavia kun ovatkin mutta myös niin kalliita. Kaupungille ei kannata eksyä, siellä menee rahat ja koko päivä....hukalle. Sitä paitsi ei se ole enää niin kivaakaan kuin nuorempana. Ei kerta kaikkiaan tarvi enää mitään huusholliinsa, joten kierrettiin kaukaa 3+1 Päivätkin.

Löytötavaratalo    Eilen muuten käytiin TAMpeReella ja eksyttiin semmoiseen LöytöTavarataloon.
Sinne astuessa tuli jotenkin mieleen ihan 80-luku. Semmoisia kauppoja oli silloin paljon ja siellä näkyi edelleen vaeltavankin, kas kummaa, ne samat ihmiset kuin silloin, me myös. Oikeastaan aika hauska nostalginen fiilis.


Kuuntelen tässä samalla:                                                            
 >>>         Karmean koukuttavaa Chakkimattia