sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Kevään Luontoääni

"Ja niin se lomaviikko meni että heilahti ja lopussa Kiire seisoo" ,vai oliko se Kiitos, sano Isäntä kun kaikkia aikomiaan hommiaan viimetipassa urakoi.

Ainahan se loma kesken loppuu. Juuri kun pääsee vapauden makuun ja pääkoppa alkaa suoltaa uusia ideoita, niin siihen se loppuu... yleensä loma. Tänä viikonloppuna on tällä mäellä kuultukin jo varma kevään luontoääni, kun Isännät pörisyttävät kilpaa kuka mihinkin tarpeeseen kehiteltyä moottorivehjettä. Ja voi sitä silmienkiiltoa ja intoa, minkä se pörinä saa Isommissakin Pojissa aikaan. Ja hirveä on voimientunto talven jälkeen päästä rakentamaan jotain uutta. Piristäväähän sitä on toisaalta naisihmisten ihailla, ei auta valittaa.

Itse Rouva Rosacea on tässä tutustunut viikolla hommaamiinsa tuotteisiin, jolla saataisiin tämän
uuden murkkuiän kukkaset naamalta peittymään ja on ihan hukassa voiteittensa kanssa, mutta ehkä se balanssi siihenkin asiaan löytyy, kun tässä aikaa kuluu ja noita voiteita kokeilee ja testaa. Tässähän voisi alkaa vaikka Rosacea-malliksi. Sauna ei ainakaan tuntunut sopivan tällä hetkellä. Juuri kun punoitus oli hiukan tasaantunut, niin Sauna sai nenän ja otsan iloisesti taas punottamaan. Ihan outoa, MINÄKÖ, jolla on aina ollut hyvä iho!!


Osasyynä on kyllä aurinkoihottuma, mutta täytyy myöntää, että kypsän iän kukintaakin seassa on....


Täytyykin tehdä tässä vielä "loman lopettajais" -piirakka. Siihen hommaan houkuttelee Miesväen hommaama "nykynaisen keittokirja", joka tuossa kuvassa näkyy. On muuten tosi kiva. On se ihan ihme, miten paljon keittiön puolella tulee tuolta pikku tabletilta kysyttävää. Siihen on asennettuna "kansikuvaankin" uusimmat uutiset pyörimään. Isäntä tuossa sanoikin juuri, että "minkäslainen ihmeen uutishaukka meidän Emännästä on oikein tullutkaan"
Nyt on pakko pistää tämä pääkone kiinni ja palata keittiöhommiin. Isäntä kuuluu siihen malliin kovaäänisesti aivastelevan tuolla ulkona urakkapölynsä seasta, että tulee kohta kyselemään, että olisiko jotain välipalaa tarjottavana.....