maanantai 21. maaliskuuta 2016

Pohjolan perukoilla


 Aurinkokello, Aika, Aika Ilmoitetaan
Olen viime aikoina ollut huomaavinani sellaista mainospuhetta/etten sanoisi propagandaa mm.TV:stä, että moittivat meitä suomalaisia jotenkin hitaiksi ja jähmeiksi, suorastaan kehityksen jarruiksi.
Ei pidä paikkaansa, minä olen kyllä nyt ihan eri mieltä. Tuostahan voisi jo melkein loukkaantua. Olkaamme vaan ylpeitä itsestämme. Eikö ne ymmärrä, että sitä vartenhan tänne on tultu.

Nimittäin luulen, että muinainen katajainen kansamme muutamine itsepäisinä yksilöineen lähti aikanaan pakoon tänne Pohjolan perukoille jo silloin tapahtuvaa aurinkokellojen keinotekoista ees taas siirtelyä ja kyllästyneenä kaiken maailman oravan nahka -markkinavoimiin ja niillä keinotteluun. Se EI sovi meidän luonteelle, EI...... sen ovat siis jo esi-isämme aikojen alussa todenneet.

Meh täälhä ollahan sitä varten juuri, ettemme haluakkaan muuttua, vaan haluamme elää rauhassa omapäisesti juuri niinkuin tahromme. Menköön muu maailma vaan hullun myllyä, mutta ME HALUTAAN olla juuri tämmöisiä: AHKERIA, MUTTA VAIN OMASTA TAHDOSTAAN !