perjantai 5. helmikuuta 2016

Hinauspalvelua tarvitaan

Kävin tänään verikokeessa ja ottivat monta putkea verta, liian monta !!! Kysyin jo, että jääkö mitään jäljelle. Vakuuttivat, että vielä vähän jäisi.

Siitäköhän lienee tullut tämä hetkellinen nuorekas olo. Kun erityisesti tänään tuntui, että nyt kyllä pitää ottaa joustavampi ja nuorekkaampi ote työntekoon. Muuten muuttuu muinaismuistoksi ja muut junat menee menojaan.

Siinä on vaan se hankaluus, että vaikea on yhdistää vanhaa ja uutta systeemiä, niin ettei tule tunne kuin autoa hinattaessa. Jos koskaan olette sen kokeneet, miltä se tuntuu. Menet hiukan eteenpäin ihan mukavaan tahtiin ja sitten yht'äkkiä perässä oleva hinattava auto kiskaisee ikävästi taaksepäin, niin että tuntuu.
Vitsit, että se on kurja tunne. Mutta ei ole sekään kiva tunne, jos siirtyy sinne hinattavaan autoon. Se se vasta outo tunne on, kun saat olla koko ajan varuillasi, kun hetken matkaa pääset jouhevasti vauhtiin, ja luulet jo että hyvinhän tämä sujuu, niin sitten saat jo pelätä, että törmäät hinaajaan. Ja törmäätkin.

Tältäköhän nuorisosta välillä tuntuu