maanantai 11. tammikuuta 2016

Läppärit jäässä

Onkin ollut tässä läppärit jäätyneenä ja niitä on Isännän pitänyt korjailla, että saataisiin niistä koottua vielä pari toimivaa. Ja Emäntä antanut hyviä neuvoja ja taustatukea. Eipä tämän nörttiparin kannata ehkä kuitenkaan haaveilla vanhuuden lisätyötunneista missään pörssiyhtiöiden atk-tukitiimeissä. Sen verran oli "hauskaa" tämä yhteistyö, kun Isäntä ihmetteli välillä, että "No, missä vika, kun ei hiiri kulje näytöllä ? ja Emäntä ohjeistaa, että "Sulla on nyt väärä hiiri väärässä kädessä" ja tarvittiin suurennuslasiakin välillä, että nähtiin lukea läppärin akuista ja mitä ne nyt onkaan, pikku riikkiset pikkutekstit. Vaikka koitin tarjota apuani, kun mää olen niin hyvän näköinen, mutta en silti nähnyt minäkään. Mutta homma etenee....hyvään tahtiin. Kyllä niistä vanhoista vehkeistä vielä pelit tulee. Tiedä vaikka syntyisi ihan uusi keksintö tykkänään.

Lyhty jäässä


Huh, tuli niin hikikin tuossa atk-tukena ollessa.
Olenkin koko ikäni kärsinyt viluisuudesta ja nyt sitten kerrankin lämpöä riittää. Isäntä on tuumannut, että kummasti on Emäntä tasoittunut ikääntyessään, ei motkota kuulemma enää samaan malliin kuin nuorempana. Ja jos motkottaa, niin sitten käydään kunnon kehityskeskustelu kerralla. 

Hyvä niin päin ja illallakin nukuttaa niin Vietävästi, kun ei enää muista mitä murehtia. Ei paha laisinkaan.....tähän mennessä.

Semmosta se on elämä....eri ikäkausina.