maanantai 26. lokakuuta 2015

Pohdintoja





Olipa IHANAA siirtyä viikonloppuna tähän suomalaisten normaaliaikaan. Ja toivottavasti tässä pysyttäisiinkin. Oli aamusella jotenkin niin semmoinen normaali ja levännyt olo.

Puoli vuotta tässä on oltukin vähän niinku toisen asialla. Hidas kun on tottumaan 

Miksi ihmeessä meidän pitäisi olla kaikessa mukana ja melkeinpä edelläkävijöitä. Voihan sitä olla  vähän itsepäinenkin. Tuskin niitä kauppoja syntyy, ollaan sitten tunti jäljessä tai edellä, kun kuitenkin ollaan eri ajassa, kuin moni naapurimme. On täällä meidänkin mäellä monenlaisessa ajassa eläviä ja silti ollaan väleissä.

Ja toinen asia, joka tässä mietityttää, että miksi naiset tahtoo tehdä miehistä naisia ????
Ajatus lähti vissiin tuosta  äskeisestä Akuutti-ohjelmasta ja monesta muustakin ohjelmasta. En minä ainakaan tykkää vaihtaa autonrenkaita enkä putsata rännejä ja tehdä kaikkea minun mielestä likaista ja viluista hommaa.




Minä ainakin haluan olla perinteinen nainen !! Kulkea paljain varpain lämpöisissä sisätiloissa ja tehdä näitä mukavia sisähommia. En kyllä vaihtais osia.






Muuten, tajusin juuri että jouluun on enää 7-8 viikkoa. Tässähän tulee taas kiire. Niin kuin joka vuosi ennenkin. On se toisaalta hyvä keksintö juuri siihen vuoden pimeimpään aikaan. Aika menee huomaamatta kevätpuolelle.