keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Pessimistin puheenvuoro

Juu, niin se on, että liika positiivisuus on teeskentelyä. Rajansa kaikella. Ei semmosia Hangon keksejä kestä aina kattela, mököttävät kuitenkin salaa kotonaan pimeässä. Pessimisti ei ainakaan pety.
Vettäkin tulee taivaalta taas niin, että Jyväskylään pääsee kohta veneellä satamasta ajamaan Sokokselle asti. Pitäs varmaan ottaa semmoiset Espanjalaiset tulvarännit käyttöön. Siinähän on jo hyvä rännin alku siinä Paviljongin parkkitalon syvennyksessä, josta autot ajavat ali satamasta Jyväskylän ohikulkutielle.
Espanjalainen tulvaränni, (huomaa patja myös toisessa ulostulossa)

Ja juuri kun pääsin neuvomasta kaveria hampaiden huollossa, ja pääsin kehumasta Lidlin pizzoja Isännälle siitä, kun niissä on sentään lihaakin päällä, niin nielaisin maukkaan palan kanssa kokonaisen puolikkaan takahampaan.

Ja siitähän se sitten harmitus syntyi, hyvä kun uni tuli yöllä silmään.
Mutta kokosin itseni, tilasin hammaslääkärin ja Huom ! menin myös vastaanotolle asti. Ja läksin sieltä runsaiden kehujen kera.




Isäntä se luuli olevansa vissiin vitsikäs kotiin tullessaan, kun kertoi funtsanneensa automatkalla, että se on sitten kiva kappale kuulemma se "On hetki jolloin Tuula uinahtaa". Tein pienen korjauksen asiaan. Ja läksin päikkäreille kehotuksesta.         ->      On hetki  - kappale

Liika on liikaa positiivisuudessakin, tuumaa Repe