keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Lomalaisen kiireitä

Repe testaamassa rahia
............Rahitarina jatkuu....

Eilen pääsi käymään niin, että kolean sadepäivän (yhden niistä monista) ajanvietteeksi lähdettiin kruisailemaan ja päädyttiin Kirriin Kaluste 10:iin. Ja siellähän olikin niin viettelevästi asetellut Outlet -kalusteet , että käteen jäi taas uusi rahi. Isäntä ei joutunutkaan tekemään itse sitä puuttuvaa rahia. Ja niin on Emäntä ja koira tyytyväinen. Ainut harmi on, että pakkohan niissä on koiran takia suojia pitää, että kehtaa sitten paljastaa ne vieraiden tullessa. Mutta ei sentään muoveja jätetty, sellastakin on nähty.
Isäntä vielä varmisteli, että onko nyt varmaan riittävästi raheja ?


Juuri kun päätin, että nyt riittää kaupungille menot, niin tuli taas sadepäivä. Ei nyt ihan satanut, mutta ei ulkonakaan ihan voinut istuskella hellekamppeissa. Aattelin siis ihan pikipäin vain käväistä katselemassa jotain tyttömäistä ja kerroin meneväni mm.katsomaan kirjakaupasta aikuisten värityskirjaa,joka on tämän hetken myydyin tietokirja, Isännän ilmeestä päätellen sillä oli aukko tässä kohtaa sivistyksessä.
Päästyäni Sokkarin hajuvesipöllystä ulos, huomasin että sen verran harvoin kuitenkin tulee kaupungilla käytyä, että etsimäni kaupat karkaa melkein joka käynnillä jonnekkin muualle. Kuten Intian basaari oli nyt hukassa. Muutamassa kaupassa kuljeskeltuani ja ahistuttuani ihmismassaan,  palasin takaisin Sokkarille ja eksyin Sokkarin Outlet-myymälään suurin odotuksin, mutta miten sen nyt kauniisti sanoisi: eivät olleet vaatteet myyvästi esillä. Päinvastoin, sukkelasti melkein silmät kiinni ohitin vaaterekit. Kengät sitä vastoin oikein vetivät puoleensa. 

Mikähän siinä on, että minulla on AINA kiire kotiin. Se haittaa töitä ja harrastuksia, kun koti on niin kiva paikka, että sinne vaan mieli tekee. Kaupungilla on kiva käydä ja todeta, että siellä menee vaan aika, rahat ja hermot.
Ajasta puheen ollen; Isännältä kun kysyy, että mikä aika käy, vastaus on "Aika kun aika". Leppoisaa, vai mitä, ainakin näin lomalla.