torstai 4. kesäkuuta 2015

Linnunpojat




Siellä on pesä täynnänsä poikasia, tällä kertaa suut kiinni. 

Kyllä on nämä räkätinpoikaset selvästikkin asunto-laatutietoisia, kun ovat valinneet pesähuvilakseen maamme tunnetuimman (jo edesmenneen) arkkitehdin huvilan portinpielen ja vielä ihan nenän korkeudelta. Ja kaikki mukavuudetkin pitää olla lähellä kuten lentoon lähtökiitotie. Melkein päälle meinasin ajella ohi ajaessa, kun asfaltin reunassa piti niitten tepastella ja harjoitella lentoon lähtöä.


Ei ole kuitenkaan aina elämä helppoa kellään, jos ei linnunpoikasillakaan lentoa opetellessa. On tässä tämäkin Emäntä eilen harjoitellut kuntoilua niin, että mennyt alikunnosta rutkasti ylikuntoon. Mutta toisaalta, missäs sitä mukamas on niin sanottu, että elämän helppoa kuulus olla. Jospa sitten Likkojen Lenkillä olis kunto kohillaan. En ole kylläkään tosiaan lupautunut kuin 2 km:n lenkille. Ja osallistuminenhan se tässä jutussa tärkein on ja taas se FIILIS. Sitä olla pitää.

Tällä viikolla minua on huvittanut erityisesti joka tuutista tuleva huvittava tosiasioiden kiertäminen: Puhuminen"Aikuisista naisista"kun tarkoitetaan ns.kypsempää tai vanhempaa naista, oletan. Minä olen mieluummin ihan ylpeästi Vanhempi nainen kuin Aikuinen nainen. Aikuinen olen ollut jo montakymmentä vuotta.           
terv. "Ylpeästi Vanhempi naishenkilö"