perjantai 17. huhtikuuta 2015

Repen Rompepäivät

Repen muodikas aamuinen pulled hair


Isäntä katseli tuossa alueuutisia ja ihmetteli juontajan tukkalaitetta, että ovat näköjään muotia tuommoiset nyhtöhiuksetkin nykyään, eivätkä ainoastaan nyhtöporsaat lautasella. Sitten häipyi soitto-jameihinsa ja me Repukan kanssa retkelle. Todettiin retkellä, että kauniisti laulaa mustarastas ja hyvää oli vesi solisevasta purosta Repen mielestä, paljon parempaa kuin omasta vesikupista.

Kotiin saavuttuamme, Repelle iski Rompepäivät. Ei muuta kun koppa nurin ja kasan alimmainen tietysti oli se päivän paras lelu. Erityisen mielenkiintoinen oli vihreä pallo, joka puristellessa menee lyttyyn, mutta täyttyy sitten  aina itsestään puhinaa pitäen täyteen. Sekös saa Repen vaistot heräämään ja hyökkäämään pallon kimppuun, ja juoksemaan ympäri huushollia palloa ravistellen puolelta toiselle. Meinaa vaan koko koira lentää nurkkaan nurin ravistellessaan päätään.
Kyllä nyt kelpaa, kun on romppeet Repen mieleisessä järjestyksessä

Töistä tullessa poikkesin marketeilla ja ajattelin, että olenpa tänään jotenkin katseita keräävä ja ihmettelin sitä suuresti koko kotiintulomatkan, kunnes kotona astuin eteiseen peilin eteen ja huomasin, että minulla oli takki auki ja olin näköjään laittanut värikkään mustekynän T-paidan kauluksen keskelle kiinni roikkumaan. No just joo, ei ihme että hiukan hymyilivät. Siinä se hyvin silmiinpistävästi keikkui leuan alla. Harvemmin olen vielä semmoista muotia naisilla nähnyt. Muistin sitten, että päivällähän sen töissä siihen kulkeissani pistin roikkumaan, kun ei ollut taskuja. Voi hyvänen aika, mitähän sitä vielä unohtaa päälleen kun ihmisten ilmoille lähtee. Muistuupa mieleeni tapaus kouluvuosilta kun linja-autopysäkillä kaverit ihmetteli, että mitä ihmettä minun housunlahkeesta roikkuu. Aloin vetämään lahkeesta roikkunutta kummallisuutta ja kas, sitähän sai vetää metritolkulla, kun kyseessä  sattui olemaan nailon sukkahousut. Ei ihme, etten ollut sinä aamuna löytänyt niitä mistään, vaan olin kaivanut kaapista uudet tilalle.

ja tässä vielä:      Kaunista kuultavaa viikonlopuksi