maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäis menu

Arkeen siirtymistä auttanee (ehkä) läppärin avaaminen. Mutta hiukan vaikeaa on, kun Isäntä vie koko kaistan. Työpäivän aattoillan lohduksi yritin katsoa TV:tä, mutta sieltäkin kun tuli vain ihan kummia ohjelmia: Naiset yrittää olla miehiä, muskelitkin on suuremmat kuin miehillä ja sillä välin miehet laittaa essu päällä ruokaa ja hoitaa kotia, EI riittänyt meikätytön ymmärrys sitten siihen laisinkaan, siis siihen, että miksi nainen haluaa olla mies. Saati sitten uutuus-ohjelmaan "Aatami etsii Eevaa", ei muuten, mutta luulis olevan mukavampi istua hiekassa housut jalassa.

Pääsiäisruokana oli yleisön pyynnöstä Pääsiäis-lasagnettea aurinkosalaatilla, (EI siis lammasta = perin sitkeätä -> siitä on huonot kokemukset). Ja Mämmit kyllä unohtuivat jääkaappiin, josta niitä voi ottaa viikolla vaikka työpaikka-evääksi. Mutta ONNEKSI suklaamunat tuli syötyä ja seura oli maailman parasta.
Sehän jo tiedetäänkin, että jostain syystä ruuan suunnittelun kohdalla minulla on joku mielikuvitusaukko. Emäntäkoulu tai Marttakerho olisi varmaan kohdallani ollut kyllä suotavaa, melkeinpä pakollista. Vallankin kun meillä ei Isäntä halua leikkiä Emäntää.




Mutta tällä kertaa kunnostauduin oikein herkullisella hedelmätarjottimella, vaikkakin aluksi luulivat hedelmiä muovikoristeiksi.

Tästä päättelin, että pitäisiköhän hiukan useammin hedelmiä tarjota. Jo ihan senkin vuoksi, että ovat niin kauniita tuossa lasikulhossa.