perjantai 27. helmikuuta 2015

Terminen kevät

Nyt on sitten tämän Emännän terminen kevät alkanut, kun on joka vuotiseen tapaan taas käden selkämiin ilmaantuneet kevään ensi merkit. Semmoiset pikkuiset punaiset täpät ilmentäen valon määrän lisääntymistä. Siitä kummallinen ilmiö, että riittää ihan päivänvalo sisätiloissakin tuomaan ne esiin.

Tässä istun taas komentokeskuksessani keittiön pöydän äärellä ja ojennan Isäntää siivoamaan toimistonsa. Siunasin juuri paperikasoja pöydällä ja tuumasin, että kohta lähtee paperikasat takanuuniin. Isäntä totesi silmin nähden onnellisena, että tykkääkin oikeastaan enemmän paperittomasta toimistosta, sopii kuulemma hänelle erinomaisesti. Siitä puheen ollen, hauska ilmiö tämä nykyajan paperiton toimisto. Siellä sitä voi hauduttaa tietokoneessa paperikasoja kaikessa rauhassa ja klikata vain roskakorin kuvaa, kun alkavat liikaa häiritsemään ja päälle hyökkäämään.

Voicea tuossa (tai pikemmin mainoksia enemmän) katsottiin. Olin huomaavinani, kuinka siellä potee pari miestuomaria keski-iän kriisiä. Niin on tunteet pinnassa, ihan kuin teinitytöillä konsanaan. Jostain luinkin, kuinka miehet tuossa iässä muuttuu tytöiksi ja me naiset pojiksi. Että keskimäärin perheissä kohdillaan, eihän sitä kestäisi Erkkikään, jos kumpikin samaan aikaan tunteilisi.

Nyt vielä iltalenkille Repukan kanssa merkkaamaan portinpielet merkiksi kilpakosijoille, että naapurin sutturu   kuuluu Repen mielestä sille. Ja on vielä iltapimeällä NIIN kiva mennä mönkimään lumessa, joka on Repen mielestä maailman ihanin juttu.   
 ->     Cavalierit hulluna lumesta