sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Kohti Wieniä

Sunnuntai päivän ratoksi yritin tuossa ottaa päivätorkkuja, mutta ei onnistunut. Ei tullut uni vaikka kuinka yritin. Sitten kohta alkaa kuitenkin väärään aikaan väsyttämään ja saa pakottaa itsensä pysymään hereillä iltaan saakka. Tässähän alkaa selvästikkin paluu lapsuuteen. Niinhän sitä pieniäkin nukutetaan ja valvotetaan vähän niinkuin ohjatusti, että nukkuisivat sitten yöllä. Onneksi pärjään vielä kuitenkin yksillä päikkäreillä, sitten alkaa jo vanhuus kolkuttaa kun alkaa kahdet tarvita ja varhaiseläke papereissa lausunto: Ei pysy enää työn ääressä hereillä.

Mutta hereillä pysyin erittäin hyvin eilen illalla, kun oli nämä Suomen Euroviisukarsinnat. Harvinaisen paljon oli hyvää musiikkia tarjolla. Johtunee varmaan siitä kun ei ollut välissä sitä iän ikuista arvovaltaista raatia ruotimassa. Siis kansa sai valita nämä finalistit.
Saapa nähdä toukokuussa, tekeekö Suomi "Lordit" kun Suomeamme edustaa nämä Veikot:
                                                                        ->     Pertti Kurikan nimipäivät



Isännälläkin on selkeästi kevättä rinnassa, kun jatkoi nyt syksyllä kesken jäänyttä kuistin stailaamisprojektiaan miehiseen makuun. Lupasin vissiin tuotoksesta kuvan laittaa.                                                
Mökkifiilistä omakotitalon kuistilla