lauantai 31. tammikuuta 2015

Luomistuskaa

Luomistuska meinaa iskeä väkisin, joten olenpa tässä talvi-iltojen iloksi ottanut puikot ja langat esiin ja katsonut, mitä siitä sitten tulee, kun heiluttelen puikkoja. Se kun kuulemma on aivoille hyvää jumppaa, siis se kutominen, pistää aivot järjestykseen ja siivoaa aivo-sopukat turhalta pölyltä. Voi kun se siivoisi samalla nurkatkin, paljon mieluummin heiluttelen puikkoja kuin pölynimuria.
No, syntyi aika pian yksi pipon tekele. Työnsin sen päähän ja näytin ihan...Star Warsin Darth Vader:lta, joten ehkä se tarvitsee vielä tuunausta, ennen kuin kehtaa sen yleisille paikoille päähänsä pistää. 

Istun keittiössä päivystyspaikallani läppärini kanssa. Siitä näkee ikkunasta hyvin kahteen suuntaan päivystää. Tuumin, että täytyy kahdesta kohtaa käydä harventamassa puskia, että näkee paremmin ohjata liikennettä. Päässäni on joskus lahjaksi Instrusta ostetut lasit, jotka viimeisen päälle mitattiin silmilleni sopiviksi, enkä
kuitenkaan näe niillä kuin kieron näköisen maailman ja kaiken lisäksi vielä esim. kun menee ne päässä ulos postia hakemaan, tulee ihan hauska efekti: tunnen itseni lyhyeksi, melkein maata viistäväksi ja leveäksi. Lasit näkyy leventävän ja madaltavan maailmaa. Kummasti on mitatut lasit. Onkohan optikko mitannut väärät mitat minulta. Esim. silmämittojen sijasta emännän pituuden ja painon.

Olen tässä muistellut vuoden takaisin tunnelmia, tähän aikaan oli paljonkin jännitystä ilmassa. Ohessa linkki yhdenlaisista unelmoijista =)   

                                                                               Unelmista totta


Tuossa oikealla on oikein hortonomin ihme. Ei lehden lehteä varressa, mutta jos se onkin kyseisen kukan ominaisuus. Kukkii kyllä komeasti.