perjantai 4. heinäkuuta 2014

Iloinen Mänttä

4.7.14
Kyllä NYT kelpaa olla entinen Mänttäläinen, kun on katukuvakin niin iloinen. Kivasti toivottaa eri väriset liput taiteenkatsojat tervetulleiksi eikä ole ryppyotsaista seurakuntaa Mäntässä.
Harmi, kun juuri tuli heitettyä vanhoja puseroita ihan hukalle roskiin.
           
                    Löytyy myös ruokapaikkoja moneen makuun sekä tilpehööveri-sekä taidekauppoja:




Myllyrannasta löytyi mm. nämä myymälät.











Mäntän klubi








KLUBILTA saimme Pehtoorin lihapataa oikein isoon saliin katettuna.












Vilppulasta löytyi ihana luonnonkaunis vaunuparkki vierassataman caravanalueelta. Matkaa Mänttään vaivaiset 7 km. Mäntässä kylläkin saisi olla jossain tienviitta ko.alueelle matkailijoita varten, niin osaisivat alueelle.
Hauskaa oli huomata nyt suomalaisten ero käytöksessä leirintäalueella muuhun eurooppaan verrattuna. Ollaan me vaan aika jöröä kansaa. Vaunut ja autot sijoitetaan mahdollisimman kauaksi naapureista ja tervehtimiset ei oikein kuulu asiaan. MUTTA jos ulkomailla törmäsi suomalaiseen, niin johan tulivat juttelemaan ihan kuin olisivat aina tunteneet.

Euroopasta tulikin mieleen, että Mäntän taiteen välissä kävimmekin kuuntelemassa Espanjan kieltä Argentiinalaisen tangon muodossa, kun Orivedellä esiintyi Buenos Aeresilainen laulaja (asuu nyt Barcelonassa). Ja ensimmäisen kerran erotin espanjan kielestä sanoja toisistaan.=)

Alla minun mielestä AIVAN IHANA kuva Vilppulan koskesta:

Paljon jäi katsomista seuraavaan kertaan. On kaiken maailman museoita ja uusi paviljonki sekä musiikkiviikkoja ym.ym. MUTTA nythän meillä on tiedossa tämä ihana vaunuparkki Vilppulassa.