tiistai 20. toukokuuta 2014

Vaarien moottoripyörä kokoontuminen

20.5.14
Odoteltiin kiihkeästi helteitä ja kun ne tuli, ei jaksetakkaan muuta kuin ohhoilla. No, ollaan sitten lunkisti ja kaivetaan virkkuu esiin. Mutta eilen jaksettiin kuitenkin käydä retkellä Soltaussa.
Siellä oli nätti kävelykatu ja lunkki meininki. Saksalaiset on aika rauhallista väkeä ja pikku hiljaa alkaa Espanjan ja Ranskan jälkeen tähänkin tyyliin taas oppimaan. Mm.allaolevia vaareja nähtiin siellä kokoontumisajoissaan, liekkö vaikka serkkuja =)
 
Oli kyllä miehet sekä kulkupelit vanhoja, mutta mieli nuori:
Soltaun kävelykadun päässä "pojilla" kokoontuminen



Kävelykadulla oleva vanha rakennus










Espanjassa ja Ranskassa oli Apteekit merkattu vilkkuvaloin ja niitä tuntui olevan joka nurkalla ja niistä saikin vielä vaikka mitä, kuten esim. antibiootteja. Saksassa ei enää ole apteekit merkattu mitenkään erityisesti katukuvassa. Eikä täältä tahdo löytyä raha-automaatteja. Rahaa pitää käydä hakemassa "rahalaitosten" ja pankkien sisätiloista, ja tunne on kuin vuosikymmenten takaa. Ja muutoinkin ovat hiukan kuin entisajassa, mikä  ei toisaalta ole ollenkaan pahasta. Tervehtiminen kuuluu täällä kuvioon, ihan ventovieraatkin tervehtii kohteliaasti.

Kotiin palatessa poikettiin tuossa lähistöllä olevassa amerikkalaisille sotilaille perustetussa ravintolassa: Miss Pepper. Ja olihan siellä kaikki suurta ja ...rasvaista. Elviksen kuvia ja kaikenmaailman vanhoja kuvia seinät täynnä.

Asuntovaunu liikkeitä Saksassa on kanssa pilvin pimein. Yksi on tämän leirintäalueen omistama. Ja näillä näkyy olevan roska-autonkin kyljessä oma nimi. Eli aika "laitoksia" nämä leirintäalueetkin.
Yhden alueen huoltorakennuksen istutuksia
Tällä leirintäalueella  on kyllä todella kiva tehdä lenkkejä. Mahdollisuuksia on paljon, ei tartte lähteä aina samaan suuntaan ja mikä IHANINTA, ei ole niitä ylämäkiä. Hajuja on kyllä Repelle niin paljon, että juuri oli monta päivää IHAN SEKAISIN. Taisi olla Hann.Munden, missä se ihan sekosi kaupungilla, kun meni ihana suttura ohi, niin vonkui perään varmaan puoli tuntia, eikä sittenkään olisi lopettanut, ellei olisi vähän "järkeä" puhuttu sille. Ja kaikki paikat piti merkata mahdollisia kilpailijoita varten. Sanon muuten, että joka tytöllä pitäisi olla poikakoira, niin ymmärtäisi noita poikia paremmin ja joka miehellä tytär, että ymmärtäisivät myöhemmin sitten omaa vaimoaan paremmin.......