maanantai 19. toukokuuta 2014

Hapanleipää

18.5.14
Kaunis, vaan en tunne
No, nyt koitti se päivä, kun saatiin taas maistella ihan suomalaista hapanleipää, mätitahnaa ja Lätta-margariinia, JA ETTÄ SE OLI HYVÄÄ !! Leipäpaketissa oli ihan mainittuna suomalainen leipä. Muutoinkin täällä on Suomi edustettuna esim. TV:ssä näytetään suomalaisia elokuvia tai dokumentteja vaikkakin kyllä dupattuna. Ja tälläkin leirintäalueella on tuossa kylpylän mainoksessa mainittuna suomalainen sauna ihan erikseen. Ja radiossa soi usein Sunrise Avenue. Isäntä muuten rääkkäsi minua tänään kuuntelemalla.......Laila Kinnusen vanhoja iskelmiä....  meinas mennä hermot. Mieluummin vaikka Carolaa....kiitos. Mistä lie löytänyt moisia levyjä matkaan.




Se kyllä minua vähän ihmetyttää, kun täällä on kaikki margariinit kaupassa ihan tavallisessa hyllyssä, ei siis kylmähyllyssä.









Sunnuntaita täällä kunnioitetaan enemmän kuin meillä Suomessa. Kaupat on melkein kaikki kiinni ja TV:stäkään ei löydä Uutisia miltään kanavalta.

Ihania  nämä leirintäalueelle tehdyt kujat koirien ulkoilutukseen
Tämä on niin suuri leirintäalue, että alueella on 7 kahvila-/ruokaravintolaa
Käveltiin pitkä matka alueen toiselle laidalle, jossa on hevostarha, koirille temppurata yms. Mutta nämä kaverukset meinasivat, että alue kuuluu NYT heidän käyttöönsä.  =). Pieni vallan ärhäkästi ja iso säesti.