keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Ilma kuin morsian

21.5.14
Täällä sitä on Soltaussa oltu nyt vissiin jo viidettä päivää ja  Isäntä on mm. opettanut musta rastaalle lyhyitä kappaleita ja saanut siitä viheltelykaverin, josta Repe ei kyllä oikein tykännyt. Lisäksi on seurattu naapureitten puuhia ja ne meidän puuhia =). Ylihuomenna pitäisi viiletä, silloin on ajatus siirtyä Tanskan suuntaan. 
Lämmintä on ja mittari näyttää 30 astetta. Isäntä tuossa totesi, että ilma on kuulemma kuin morsian.....taitaa olla kyllä hikinen morsian.
Täällä on tämmöisiä liikennemerkkejä, täällä kun on niitä armeijan touhuja. Aamuisin herätään aina hävittäjien     ylilentoihin                        
TV:n säätiedotuksia seuratessa on mielenkiintoista seurata, miltä suunnalta tänne tulee ilmavirtauksia. Kuumaa tulee Espanjasta, viileät Atlantilta.

Eksyttiin tässä yhtenä päivänä KiK-nimiseen kauppaan ja todettiin, ettei me ollakkaan isokokoisia vaan väärän maalaisia. On täällä aika rotevankokoista porukkaa. Miehetkin lähemmäs parimetrisiä ja minäkin tunnun "heiveröiseltä" monen naisenkin rinnalla, jalat niillä on kuin leipälapiot. Ei nämä lihavia ole, mutta muuten kookkaita, komeita ihmisiä.

Jäätelöbaarin ja ravintolan vieressä on maauimala ( ilmeisesti vedellä täyttynyt hiekkakuoppa)


Kylpylän ikkunasta otettu kuva, sisällä jos jonkinlaista härpäkkeliä. Kylpylän ilma 31 astetta ja vesi 27 asteista


Tähän vaunutouhuun on helppo kiintyä vallankin koiraihmisenä. Vaikka istuisi vaunun vieressä viheltelemässä, tuntee olonsa tärkeäksi, kun voi siinä samalla kaitsea koiraa. Eikä paina työt. Tulee käytettyä sekin energia jopa koiran kanssa lenkillä käyntiin.
Toiset lämmittää saunat ja
siivoa ne. Ja ympäriltä kuuluu jos jonkinlaista ääntä. Minulla vaan on taipumus alkaa heti rakentamaan kotia ympärille, tuikkuja ja pöytäliinoja pöydille yms. Saksassa ollaan muuten visusti illalla jo klo 22 hiljaa.

Kalustus on lisääntynyt matkan varrella.
Kuvassa näkyvä pöytä on vallan mainio. Sopivan iso ja toisaalta pieni auton perässäkin kuljetettavaksi. Etutelttaa ei vielä ole kertaakaan tullut koottua vaunun eteen. Ehkä sitten enemmän paikallaan ollessa.