lauantai 11. maaliskuuta 2017

Rakentajamessut

Päivän saalis


Huomattiin Isännän kanssa, että nythän on rakennusmessut Jyväskylässä.

Ja aattelin lähteä mukaan ajatuksella, että siellä saapi samalla päivän liikunta-annoksen ja ruokakin siellä yleensä on maittavaa sekä kahvi. .





Unohtamatta tietenkään näytteilleasettajien tarjolla olevia kippoja, jotka pursuilevat erilaisia suklaakonvehteja houkuttimina. Ne kannustavat kiertämään ihan kaikki hallit läpi.

No tällä kertaa huomasimme jo lähdössä iän karttuneen, koska olimme siellä jo melkein ovien avautuessa, kun aikaisemmin tuppasi käymään aina niin, että kun perille pääsimme, lähestyi jo sulkemisaika. Niin se ikä vaan vaikuttaa jostain kumman syystä, aamuheräämiset aikaistuu.
Kumma juttu !? Mitähän tarvetta varten tämä ominaisuus on luotu ?!?

Sitten kun pääsimme Jyväsrantaan, EI MISTÄÄN löytynyt parkkipaikkaa, entisillä laaneilla oli rakennustyöt menossa, "Uusia asuntoja upealla näköalalla" (harmi vaan taakse jäänneille asukeille, joille mainostettu aikanaan tuolla samalla mainoslauseella).

Pyörimme muiden autojen kanssa Lutakkoa ympäri etsien, jos jostain sattuisi se yksi paikka löytymään, mutta sitten yht'äkkiä hoksasimme, että eipä tuo keskusta kaukana ole, vain yhden putken päässä. Kiva kävellä kauniilla ilmalla putkea pitkin..... Löydettiin muuten Jyväskylästä uusi nähtävyys samalla, nimittäin Veturitallit, jotka ovat pimennossa kerrostalojen välissä.

Tunnit kuluivat talsiessa halleista toiseen, mitään entisestä poikkeavaa ei ollut... siis minulle, hiukan olin melkein pettynyt. Isännälle riitti kyllä kiinnostuksen kohteita. Se kun on kaikesta kiinnostunut.

Sitten innoissani pysähdyin huomatessani ihastuttavia tapettirullia, jotka näyttivät täyttävän kauan etsimäni tarpeen ja kysäisin kahdelta esittelijänaiselta, että olisiko heillä mahdollisesti sellaista "tarratapettia", jolla voisi piilottaa nätisti pienet ongelmakohdat.
Kumpikin tuijotti minua  H I T A A S T I  päästä varpaisiin ja vastasivat kuorossa tympeän näköisinä "NO, EI TODELLAKAAN OLE!". Olin hiukan hämmästynyt moisesta käytöksestä ja meinasin jo jatkaa  "Jaa, ihan luulin kyllä noita rullia kontaktimuovin tyyppisiksi tapeteiksi"
Isäntä tuumasi, että etkö lukenut heidän nimilapuistaan, hehän olivat sisustussuunnittelijoita !

Hiukan jäi kyllä harmittamaan, kun en jatkanut lausetta loppuun.......