keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Naistenpäivänä

Ollaan Isännän kanssa eletty sillain hissukseen suurta meteliä pitämättä ja yhteisvuosia laskematta. Tänään sain kylläkin naistenpäivän kunniaksi suklaapatukan, josta yhden palan jouduin kylläkin luovuttamaan kirvellen Isännälle. Kukkia olen kieltänyt Isäntää tuomasta, se menisi jo ihan mairittelun puolelle.
Hääpäiväkin menee monesti meillä ohi, kun ei muisteta mikä päivä se olikaan, mutta sentään sen, että kesäkuussa se oli, vuodenkin joutuu joskus tarkistamaan. Joskus sitten kesän lopulla todetaan helpottuneina, että hääpäiväkin oli ja meni ja tässä vielä ollaan.

Mistä lie tämä oppi tullut, että jos liikaa elämöi, niin kaikki hyvä pian pakenee. Kaippa se on joku vanhan ajan oppi tyyliin: "Onni on melko yksinkertaista, se on hyvä terveys ja huono muisti" tai "Onni on sitä kun huomaa, ettei ole onneton" tai vaikkapa "Hyvin menee, kun ei tarkemmin aattele."

Naistenpäivän kunniaksi toivotan Onnea kaikille naisille ja muistetaan nauttia pienistäkin Onnen tunteista. Ei siihen onneen loppujen lopuksi niin isoja asioita tarvita.    

                                       >>>>>           Junat ja naiset