keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Ajankohtais aiheita


Olen yrittänyt tässä syksyn ajan tyhjentää keittiön liitutaulu-muistilistaani, mutta se vaan on AINA täysi. Ai-na... kun saan yhden asian tehtyä, tulee uusi muistettava listaani. Täytyy kait ryhtyä ajattelemaan positiivisesti asiaa esimerkiksi siten, että "Niin kauan kuin tulevien lokero on täysi, pitää olla mielissään. Sitten kun se on tyhjä, ei ole enää töitäkään".

Eilen katselin TV:stä mielenkiintoista ohjelmaa aivotoiminnoista. Mutta se kyllä pisti miettimään, kun kasvattivat siinä kantasoluista pikkuriikkisiä aivoja lasilevyille !!!! levyn pohjalla oli jotain nestettä. Hyvä etten yöuniani menettänyt kun kuvittelin, että kenen ajatukset niissä pikkuriikkisissä aivoissa sitten jylläsi ja kuka niissä sitten ihmettelee ja katselee, että "Mihin ihmeeseen olen joutunutkaan ???"

Pitäisi mennä katsomaan se Tuntematon Sotilaskin, mutta heikkoo tekee jo nyt. Mitäs jos alan ääneen parkumaan siellä tms....kun alan kuitenkin ajattelemaan niitä, jotka joutuivat siellä vuosia olemaan. 
TV:ssä joku naistoimittaja haastatteli sitä Louhimiestä, intti, että kuinka oli epistä,  kun oli niin vähän naisia siellä sodassa siinä elokuvassa.................tosiaankin, ihan epistä ja epätasa-arvoista.
Voi hyvät hyttyrät sanon minä !!!! Kauas on karannut todellisuus nykyihmiseltä.


                                       >>>  Nätti Finlandia hymni pianolla