perjantai 6. lokakuuta 2017

Perjantai-illan huumaa

Taas viikko takana, vastahan sitä oli perjantai. Miten tämä aika kiiriikään.......

Harmi vaan, että tuppaa näin perjantaisin olemaan puhti poissa. Mutta onneksi olen oppinut torkuttelemaan ja nyt ymmärrän ja tiedän, miten IHANA taito se onkaan. Se on halpa harrastus, jota voi toteuttaa melkeinpä missä vain.  Kampaajallakin tänään torkuttelin hiusten pesussa. Huomasin että suu kävi kuitenkin koko ajan, vaikka olin jossain hämärän rajamailla kun kampaaja pesi tukkaani. Sitä en kyllä tiedä, mitä tuli puhuttua. Seuraavan kerran torkuttelin kotisohvalla. Olen jopa kehitellyt sellaisen pikatorkkumallin, jolloin käväistään vain pienessä eteerisessä olossa.

Viikon väsy tuntui jopa tietokoneen avaamisessa: kestää ihan liian kauan sekin homma...peräti minuutin kaksi. Isäntä istuu lempituolissaan olohuoneessa läppäri mahan päällä, mutta sieltäkin kuuluu kuorsaus kuten tuolin viereltä lattialta. Täytyy mennä taas pelastamaan.....läppäri. Saisikohan patentin, jos keksisi sen läppäriin mahatarran, jolla sitoisi sen Isännän mahaan kiinni, niin ei tipahtaisi läppäri sen nukahtaessa.

Heräsi se ja säikähti kun siirsin läppäriä turvaan, kertoi että täytyy pitää kuulemma läppäriä siinä, että on työteliään näköinen, selvensin sille että kotona ollaan.........ja tällä kertaa on kuulemma levottomat lonkat hällä, liekkö syynä perustuspilarien valamistyö, yleensähän sillä on levottomat jalat.

                                >>>>  Saturday Night Fever