keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Inkkari-leirillä

Tänään ei enää onnistunut hanslankarilta ulkotöistä luistaminen. Parina iltana olen saanut vapautuksen palveluksesta sisätöiden ja uupumuksen vuoksi, mutta tänään tuli komennus raksalle. Jäljellä oli viimeiset betonipilarit, joihin sementtiä piti yhdessä mäiskiä iltahämärissä.





Ulos astuessani tuntui ensimmäisen kerran tänä syksynä ilma ikävän kalsealta, kumma kyllä kuinka sama astemäärä (7 astetta) voi eri iltoina tuntua ihan erilaisilta ?!?!?.

Mutta pian siinä lämpeni pihassa taahatessa. Kumisaappaatkin ovat alkaneet jo keventyä kummasti ajan kuluessa ja askeleiden kertyessä.

                             *************


Vai'vihkaa kylläkin häivyin Isännän huomaamatta ison Tuija-puskan taakse ottamaan kuvia pimenevästä illasta.

Viimeistä pilaria muuratessa Isäntä keksi yht'äkkiä huippuidean: Kuinka ämpärin voi asettaa kaadetun saavin päälle maasta korkeammalle, niin siihen on sitten helpompi kyyristelemättä betonimyllystä heitellä sitä betonimäskiä. Että sillä tavalla, parempi myöhään kuin milloinkaan. Nobel Isännälle !



Mutta hienolta tuntui tänään, kun vihdoin saamme siirtyä seuraavaan  vaiheeseen, johon liittynee  jonkinlainen moottori- kottikärry....Isännän riemuksi ja Emännän onneksi ja helpotukseksi !





Inkkarileiri vai pihasavotta ??
                     >>>  Paljua ja pihasaunaa odotellessa