keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Legendat

Kuulkaas tytöt, tulee vielä aika kun teidätkin kutsutaan auttamaan tuiskuun ja tuuleen renkaiden vaihdossa, haluatte sinne tai ette. Pienenä vinkkinä vaan, että Kannattaa siis nauttia ihan reilusti sisätilojen lämmöstä kahvia keitellessä niin kauan kun kerta hommaa sujuu miesväeltäkin hyvin tuiskussa ja tuulessa ilman teitäkin. Se on sitten eri asia, jos hirveesti on omasta tahdosta sinne halua.

Eikä kannata tehdä niin suurta numeroa tasa-arvoisuudestakaan, ne (siis miehet) alkaa nimittäin  tosissaan toteuttaa sitä sitten vanhuuden kynnyksellä. Siellä sitten saatte kököttää kylmässä milloin minkäkinlaisena hanslankarina. Tämmöstä tuli vaan mieleen eilen pimeässä pihassa renkaan pultinavaaja kädessäni kylmässä seisoskellessani. No, meillä Isännällä oli kyllä eilen todellinen syy pyytää renkaanvaihtoapua, kun polvi oli kipeä. Siis kannattaa muistaa edelleen se Andy McCoyn sanonta, joka meni suurin piirtein näin: "Sun kannattaa varoo, mitä sä haluut, koska sä pian saat sen"

No, mutta TÄNÄÄN sai lojua ihanan karvapeitteen alla sohvalla pitkästä aikaa. Saunamontut on peitetty hiekalla ja mielessäni toivon projektin jatkumista vasta kevätpuolella pysyen ihan hiljaa muistuttamatta koko projektista ja laitan verhot heti kotiin tullessani kiinni siltä puolelta taloa, missä työmaa odottaa.

Siinä sohvalla onnellisena lojuessani TV oli auki Alfa-kanavalta. Sieltä tulee nykyään musiikkiohjelmia, sellaisia kivan arkisen oloisia, ei liian pitkälle hiottuja. Yhtenä iltana oli tavallisen kansan karaokekilpailut, nyt esiintyivät "Sinivalkoiset Legendat"ja soittamassa oli Legendayhtye.




Kyllä tulikin sitten IHANAT unet sitä ohjelmaa
kuunnellessa. Tuli jotenkin niin leppoisa olo. Ja täytyy myöntää, että tuli ihan Kari Tapiota ikävä. Jostain syystä tykkäsin kovasti hänen äänestään. Muistattekos muuten
>>>  Viisitoista kesää

Ihana oli siis lojua siinä sohvalla ja kuunnella sitä konserttia. Eikä mieltä painanut mikään, kun ikä auttaa siihenkin asiaan. Ajatukset häipyy yleensä kotiin ajellessa radiota kuunnellessa kuin vesi hanhen selästä tyhjyyteen, eikä ne enää juutu päähän pyörimään kuten joskus nuorena.

Ja vielä pitää laittaa tähän yksi kaunis kappale  
>>> Yön väistyessä