keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Kesä tunnelmia

>>>Mr Selfridge -sarja on ollut aamujemme ilo nyt näin viimeisellä lomaviikolla. Harmi vain, että sarja on vissiin alkanut jo heinäkuun alusta. Pitää vissiin katsoa uusintana ne joskus syksyn pimeinä iltoina Areenasta tai jostain, mistä ne nyt sitten löytääkään jälkikäteen, vaikka minulla on joku ihme pakkomielle (kaikkien muiden lisäksi), siis sellainen, että ohjelma tuntuu parhaalta silloin, kun sen katsoo juuri sen esitysaikaan eikä ns."itsetilattuna". (Niin, kaikenlaisia pakkomielteitä sitä ihmisellä onkaan...)

Sarja vie ihan mennessään. Se on jotenkin tähän nykyajan vöyhötykseen ja ihan suoraan sanottuna älyttömään menoon verrattuna viimeistä piirtoa myöten tyylitelty ja muistuttaa niin ihanasti vanhoja Englantilaisia sarjoja ja aikas karismaattinen henkilö itse tämä Mr Selfrdgekin.

Ja niin sitä voi mieli muuttua: Minä, joka en ennen sitten tykännyt ollenkaan ruotsalaisesta liiasta positiivisuudesta, niin tykästyinkin yht'äkkiä valtavasti eilen esitettyyn "Allsång på Skansen" -jaksoon, mutta luulen (jag tror att) että tällä kertaa esitetyn jakson seassa taisi olla hieman melankoliaakin mukana.

Ja miten ihmeessä siellä Tukholmassa paistaa AINA aurinkokin, kun sitä ohjelmaa esitetään ?!?!?                         >>> Allsång på Skansen

Sinne täytyy kyllä joskus mennä tuon Isännän kanssa ihan livenä paikan päälle. Mutta otan silti sateenvarjon kassiini mukaan varulta. 
Enkä mene ihan siihen käytävän viereen istumaan, ettei se Sanna Nielsen heti tyrkytä sitä mikkiään suun eteen
.
Harmi vaan kun kesä on vain kerran vuodessa ja lomakin jo loppumassa. Pitäis lukea tuo Kiminkisen kirjakin loppuun, mutta kun siinä ei ole päätä enkä löydä sitä häntääkään mistään. Jos nyt luopuisin siitä pakkomielteestä (että aloitettu kirja pitää lukea loppuun) ja jatkan Jussi Valtosen kirjaa: He eivät tiedä mitä tekevät.
Kaivoinpa tähän kuvan matka-albumista