perjantai 5. toukokuuta 2017

Perjantaipakina

Kyllä taas kannatti viikko pakertaa sanan mukaisesti pää hiessä tässä iässä ja tienata ihan omaa rahaa, (eikös sitä ole semmoinen käskykin, että pää hiessä sinun pitää leipäsi tienaamaan  ).
Houkuttimena aamullisiin ylösnousuihin oli perjantaiherkun odotus. Tällä kertaa odottamassa  kinuski-jäätelöannos.



Sen siivin jaksoin taas kammeta itseni ylös aamuisin, vaikka kieltämättä ihanampi ja laiskempi ajatus olisi ollut pehmeän peiton alla jatkaa ihania unia.


Jaksoin myös olla kiltisti koko viikon....sanomatta ääneen ihan kaikkea suoraan, mitä ajattelin. Kutsuvat sitä yleisesti hyväksi käytökseksi. Aika ajoin sekin tuppaa olemaan jo tässä iässä koetuksella. Jahka minulta katoaa kokonaan suodatin, niin hirvittää tässä jo itseäkin, mitä kaikkea sitä tuleekaan suollettua suusta. Täytyy hommata rajoitin on/off -kytkennöillä.

Aika menee hirveätä vauhtia, Isännän kanssa juuri todettiin, että tässähän alkaa stressata jo joulun odotus, kun kohta vierähtää taas aika jo vuoden toiselle puoliskolle, eikä kesäkään ole vielä kunnolla alkanut. Mihin tämä aika karkaa ??  Siinäpä Hyvä Kysymys !!!


Tuo edellä mainittu lause on taas mielestäni maailman tyhmin vastaus. Sitä kuulee usein TV:ssä toistettavan, kun esim.joltain asiantuntijalta kysytään viisaita. Esim. miksi kaupunkien lämpötila nousee ?
Asiantuntija vastaa: "Siinäpä hyvä kysymys". Olen oppinut ja mieleenpainanut tämän vastauksen tilanteisiin, jossa vaaditaan pieni mietintäaika.............

Katselin äsken netistä ajankulukseni musiikkia Repen syödessä kirjoituspöydän alla perjantai possunkorvaansa ja ajauduin johonkin nasan miehitetyille livelennoille. On tämä maapallomme ihmeellinen paikka ja millainen valopallo siitä vielä tuleekaan kun jatkuvasti lisäämme valoja.
                                            >>>>>      Ihmeellinen maapallomme