keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Päivän Tosikko

Väsytti NIIN hirveesti töiden jälkeen. Ja väsyneenä tämä Emäntä on yleensä negatiivinen. Ja paleli päikkäreillä peitonkin alla. Liekkö maapallo kääntymässä, kun kaikki on ihan sekaisin. Piristyäkseni yritin katsella Facebookista Pekka Poudan naurettavaa sääennustetta eikä minua naurattanut sitten yhtään. Siellä saisi olla semmoinenkin peukutusnappi, kuin "En tykkää" tai "Ei naurata".
En tykkää ollenkaan tuommoisista yltiöpositiivisista kanavista, kannatan peruspositiivisuutta. Paitsi jos siellä olisi se "En tykkää" nappi. Itkunaama ja Äkäinen taas ei ole sama asia kuin "En tykkää".  Silti olen siellä.

Sitten menin seuraavaksi Iltasanomiin, jossa hehkutettiin Juha ja Jutta Bachelorin suhdetta. Siitähän oli TV:ssäkin, kun istuivat vierekkäin NIIN imelästi jossain haastattelussa. Olin kyllä jo hiukan huomaavinani, että Jutta ei tuota imelyyttä kauan kestä. Kauheaa olisi tulla kotiin, jos tuollainen odottaisi oven suussa, riittää kun koira on jo eteisessä tuijottamassa ja läähättämässä. Riittää se vähempikin ihailu.

Vanhaksi olen tullut ja tosikoksi. Euroviisujakaan tuskin muistin ja ennen olen ollut varsinainen fani.  Eilen puolikorvalla niitä kuuntelin ja kauheilta kuullostivat. Ainoat, jotka jotenkin sieltä erottuivat edukseen, olivat:    Moldova   ja    Tzekki
ja sitäkään en jaksanut jäädä seuraamaan, pääsivätkö edes jatkoon.

Oh hoh, auttoipa mukavasti, kun sai vähän aikaa narista. Nyt sitä sitten taas jaksaa iloisena jatkaa illanviettoa. Tässähän on vielä monta tuntia iltaa jäljellä ja tehokasta aikaa tehdä vaikka mitä:
pistää vaikka pystyyn kunnon  >>  Koti-Jamit
                                          Käsi, Peukalo, Ele, Kyllä, Ei