keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Tee se itse - mies

I H A N A A, kun on lomaviikko. Ja jos ihan suoraan sanon, niin ei ole kyllä vielä yhtään tullut ikävä edes työkavereitakaan.
Tehty tässä kaikkea sellaista ns. normaalia elämää, jota vietetään silloin kun ei olla töissä. Isäntä ihmetteli loman alussa ääneen ainoita postilaatikossa lojuvia kirjeitä (mainoksia kun ei tule ja muita ei ole tilattu). Niin....siellä postilaatikossa kun on nykyään esim. tämmöistä postia: Tee se itse palotarkastus !!! Ja Isäntähän teki työtä käskettyä, tutki öljykattilat, tulipesät ja rastitti monivalintatehtävät yms. Laskua ei onneksi ole vielä kuulunut.

Ja voitteko kuvitella, sitten seuraavaksi sille tuli "Tee se itse terveystarkastus". Siinä piti aluksi rastita kohdat kysymykseen "Oletko terve ?": vastausvaihtoehtoina:  Olen⏹ En tiedä⏹
En ole ⏹
Ja uskokaa vaan, kaikki tämä on totta.  .



No, kun nämä Tee se Itse -alkutarkastukset oli tehty, päästiin loman víettoon. Alettiin siis tansseilla, josta jo aiemmin kerroin. Nähty myös tärkeitä ihmisiä. Muisteltu menneitä.
Saanut myös Isännän pienen uhkailun, kiristyksen mutta lahjonnan ainoastaan tehotessa hiukan tekemään taloon pientä pintaremonttiakin.

Elämän menoa ihmetelty, TV:tä on tuijotettu joinain iltoina myöhempään kuin työviikolla ja ihmetystä on kyllä herättänyt moni asia, kuten sekin, että "Miten ihmeessä suomalaiset Au Pairitkin ovat menneet mokaamaan suomalaisten maineen:  Eihän niille kukaan lapsiaan uskalla jättää"!!! 
ja hiukan olen kyllä ihmetellyt sitä meidän uutta tangokuningatartakin siinä Iholla -sarjassa, ei tunnu oikein kuningatar ainekselta ja ihan turhaan sitä vanhahkoa prinssiään anelee siihen kameran eteen näytille, antaisi olla piilossa vaan. Niin, aika montaa muutakin asiaa tässä alkuviikosta ihmetelty. Alan siis tipahtaa kärryiltä. Kauas on todellisuus kaikonnut nykyihmisiltä.


Jonkinlaista selviytymisleiriä tässä aletaan jo kaipaamaan pakollisena koulutuksena suomalaisille. Partioleirille kohta kaikki laitettava ja sähköttömälle mökille. Aitojen asioiden äärelle......tai sitten ihan kunnon töihin.

>>Vasten auringon siltaa
                                        Huom! Kuvassa oleva auringonsilta on kylläkin jäässä.