lauantai 22. huhtikuuta 2017

Firman pojat


Ja niin se saa loma ihmisen villiintymään viikossa, kun pitää ihan kaksi kertaa viikon aikana käydä tansseissa ja vielä samassa paikassa. Mutta pakkohan se oli mennä katsomaan tätä paljon mainostettua firmansa "keulakuvaa" eli Pekkaniskan pojat -orkesteria.

Ja kyllähän oli orkesteri vetänyt tanssipaikan niin täyteen, että ilma oli hiestä sakeana.
Kiva oli kuunnella orkesterin viihdyttävää soittoa ja niin oli hauska orkesterikin, kun taitavat olla kaikki syntyneet valmiiksi suu hymyssä.    (allaoleva kuva on netistä otettu, ei siis perjantain tansseista)

Isäntä jo niin innostui, että ehdotti, josko pitäis tanssikengät ostaa. Me kun oltiin ihan vanhanaikaisia: käsilaukku ei nimittäin kuulu ainakaan asiaan ollenkaan nykyään, pitää olla semmoinen pikku "neulatyynyn" näköinen pussukka käsivarressa, pilkkuhame tai muu tyllihame on IN, parasta kun oikein leuhahtelee pyöriessä ympärillä ilmavasti, housupukuisena saan varman tuomion. Ja kengät pitää olla semmoiset lättänälenkkarien näköiset luistavat jalkineet. Bling-blingiä niissä saa mielellään olla. Ihan tuli mieleen vanhan ajan elokuvat naisten asuista.

Mutta minä palautin Isännän maan pinnalle ja muistutin, että ensi viikolla töihin, kyllä siinä taas moiset hömpötykset unohtuu............ (huom. kuva on otettu netistä Äkäshotellista viime keväältä)