keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Kärsivällisyys koetuksella

Kuka käski tulla joskus aikanaan asumaan tänne lumirajan taa !! Viime viikonloppuna käytiin Tampereella ja lumeton alkoi jo tuossa Korpilahden kohdalla. Kyllä kirpaisi. Taitaa olla alkanut tämä ilmastonmuutos, kun aikanaan tuo lumiraja kulki vasta Oriveden kohdalla.

Ei tällä jämälumella ja jäällä ole mitään virkaa muuta kun pelkkää haittaa elämässä. Koko ajan ja koko talven on saanut varoa, ettei vaan liukastu. Isännän kanssa jo tuumattiin, että nyt saisi kyllä jo riittää, Kiitos !! Isäntäkin tainnut muutaman akan ottaa näillä liukkailla emännän pysytellessä sisätiloissa ja uskaltautuen ainoastaan Icebugit jalassa ulos.
Olisi jo aika päästä ulkotöihin, niin jäisi sitten enemmän aikaa varsinaisille kauniille kesäpäiville muuhun mukavaan. Voisi aloitella jo vaikka talon kunnostustöitä yms. kesän alta pois.

Mutta ei saa valittaa, ollaanhan me kerta maailman viidenneksi onnellisin kansa ja kiitollisuus se on onnellisuuden perusta. Tiedä vaikka oltaisiinkin onnellisin kansa, jos kesä alkaisikin ensi viikonloppuna kuten allakassa luvataan. Mutta katotaan vaan, lupaavat vaan... odotellaan nyt vielä kunnon pääsiäisräntäsadetta, koska uusi lumihan se on vanhan surma........... sanotaan. 
                                                              >>>>>   Karvalakki silmieni tiellä
                           Lumikello, Helmikuuta, Kevään