torstai 9. helmikuuta 2017

Viihdettä

Niinhän se nyt on, että viikonloppu alkaa nykyisin torstaista, mikäli TV:n sattuu silloin avaamaan.
Ja katsottavia ohjelmia tulee (tietenkin) monelta kanavalta yhtä aikaa. Tänään oli Voicea ja 'Pitääkö olla huolissaan' ja 'Heikin mutsia'. Minua hiukan olisi kiinnostanut tämä Heikin mutsi, mutta kun samaan aikaan tulee tämä 'Pitääkö olla huolissaan' ja se on minusta niin leppoisa ohjelma ja olen pohjattoman utelias yleensäkin erilaisista persoonista ja niiden sanailusta. Heikin Mutsia yritin katsoa mainosten kohdalla, mutta eihän se onnistu, kun kaikki mainostauotkin on samaan aikaan. Mutta sen verran sain vilkaistua, ettei se tavallista kummoisemmalta mutsilta tuntunut ja vitsitkin oli siinä kohtaa huonoja.

On se muuten tosi kiva, kun ovat nyt palauttaneet viikonlopuiksi ns. perhe-Viihde-ohjelmia telkkariin. Mikä sen hienompaa, kun perheenä kaikki yhdessä viettää lasten kanssa laatuaikaa katsellen mukavaa ohjelmaa. Yhteen aikaan poistivat kaikki viikonlopun kivat ohjelmatkin, kun luulivat, että ihmiset itse etsisivät netistä sopivia. Eihän siinä ole mitään yllätystä. Minä tykkään ainakin istua lempituolissani kauko-ohjain kädessä ja yllättyä, että MITÄHÄN sieltä mahtaakaan tulla ?
Ja sitten on kiva odottaa niitä viikottaisia suosikkejaan, noudattaa rituaaleja. Johan tästä elämästä maku menee, jos kaiken saa tilattuna. Sen takia tykkään katsella taivaallekkin kun ei koskaan tiedä, mitä sieltä tulee......... ja mistä suunnasta.

Uutisista olin juuri kuuntelemassa Isännän kotiin tullessa värisokeudesta, kuinka se voi hankaloittaa ihmisen elämää ja olikohan se 9 % näitä punaviher-värisokeita kuten meidän Isäntäkin. Isäntä kyllä tuumasi tullessaan, että ei häntä kyllä ole mokoma vaivannut, vaan niitä muita (91 %). Ja kyllähän se ns."normaalia" mahtaa vaivatakin esim.istua autossa punavihreä -värisokean vieressä tuumaten itsekseen, että "huomaakohan tuo edes valojen vaihtumista" tai veneessä, että meneeköhän se nyt varmasti ihan oikealta puolelta reimaria............   
                     >>> Naisen logiikkaa viime vuosituhannelta
 
                         Television Kaukosäätimellä, Tv-Ohjelma