maanantai 17. lokakuuta 2016

Ajatuksen virtaa

On ollut semmoista pientä ylimääräistä sählinkiä tässä.... Perjantaina mm.ajelin autolla ovi auki, kun en ymmärtänyt mikä oli lukossa oikein vikana. Pika-apuna käytin kuminauhavetoa, mutta ulkokurvissa meinasi "pakoisvoima" viedä ovea. Älkää peljätkö, ajoin vain muutaman kilometrin ja senkin hyvin varovasti. (Minähän olen jo vuosien kokemuksella "vanhempien laatuautojen koeajaja"ja omasta tahdosta). Sitten tuli Isäntä apuun ja veti auton sisäkahvasta ja kas´' lukko toimi taas.

Maanantaina jäi sitten eväät kotiin, samoin avaimet. Ihme kun itse muistin töihin mennä. Mutta siitäkin päivästä selvittiin kahvilla ja kevyillä välipaloilla sekä työkaverien avustuksella ovia minulle availlessa. Töiden jälkeen otin palauttavat päiväunet. Repe tuli viereen ja läppäsi tassulla naamalle ja nosti kyynärvarresta kuonollaan oikein voiman kanssa, että pakkohan sitä oli lenkille lähteä.

Lenkillä ylämäkeä kivutessani tuli mieleeni semmoinenkin ajatus, että "Mistä voi tietää, mitä joku toinen tarkoittaa, silloin kun sillä on alkanut alamäki, meneekö sillä silloin hyvin vai huonosti??


Kun itselläni menee huonosti silloin, kun alkaa ... ylämäki. Täytyypä jatkossa oikein keskittyä kuuntelemaan tarkemmin, pitempään ja keskittyneesti, että varmaan ymmärtää, kumpaa kertoja mahtaa tarkoittaa, kun siinäkin kuvauksessa voi olla noinkin oleellisia eroja.

Ja kerran kävi tässä muinoin niin, että pyytäessäni kaveria lenkille, se sanoi minulle, että "ei hän kehtaa lähteä minun kanssani nyt lenkille" ja minähän kuulkaa loukkaannuin.



Kunnes pitkän mökötyksen jälkeen sain selville, että hää tarkoittikin "ettei viitsi nyt lähteä "......että tämmöistäkin murre-eroa..............

Ajatuksen virtaa kirvoittavaa musiikkia >>>>  Daymon lives alone