perjantai 5. elokuuta 2016

Repen lempisarja

Kateltiin  taas Repen kanssa Midsomerin  murhat, joka tuntuu tällä kertaa olevan meidän kingspanielin lempisarja. Se makoilee nahkasohvalla arvokkaasti pää ylhäiselti pystyyn asettuneena ja kuuntelee ja katselee niin tarkkaan ja keskittyneesti, että tulee tunne, että se ymmärtää englantia.....enemmän kuin emäntänsä.
Ja ihan kuin ihmettelisi välillä, että miten tuntuu niin tutulta ?

Isännän mielestä käytöshän on ihan päivänselvää: se tulee kuulemma geeneistä, onhan se sentään Isossa Britaniassa ollut aikanaan kuninkaan suosiossa, kun ei kuningas kuulemma suostunut menemään neuvotteluihinkaan ilman cavaljeerejaan. Cavalierit kun kuulemma aistivat heti salissa vilungin.

No totta tai ei tuo tarina, mutta kyllä noilla TV-ohjelmilla voi koirankin "pilata". Tarkkaan on katsottava, mitä Repelle voi näyttää. Melkein on samat ohjelmat suotava kuin lapsille ja vietävä koira sohvan taa piiloon ja ääni pois telkkarista, jos itse haluaisi jotain oikein jännää katsoa tai jos tulee liian pelottavaa musiikkia. Ja sittenkin se kurkkii sohvan takaa Emännän ilmeitä, ja on kauhean huolestunut jos huomaa niissä jotain tavallisuudesta poikkeavaa. On heti valmis lähtemään ulos ajamaan pahan pois.

Tänäänkin kävelylenkillä tuli vastaan kolme viattoman näköistä Pokemon pelaaja nuorukaista, MUTTA yhdellä oli musta huppu päässä. No, ensin Repe jähmettyi niille sijoilleen ja sitten se kiersi ojan kautta niin kaukaa pojat kuin talutusnarua riitti ja silmät oli sillä kauhusta pyöreänä. Mietin moista käytöstä. No, juuri ennen lenkkiähän sitä oltiin TV:stä katsottu uutisia, jossa riittää kyllä nykyään mustia huppupäitä aseineen vaikka kuinka.

Paras suoda Repelle vain tämä Midsomerin murhat, se kun kuitenkin tuntuu olevan melko kesy sarja ............koirillekkin.
Tahtoo lisää koirille ja lapsille sopivia ohjelmia