keskiviikko 24. elokuuta 2016

Hyvää yötä !

Vietelty tässä Isännän kanssa pari tautista viikkoa. Jätti kuivan köhän kumpaankin, ja äsken meinasin saada meluvamman, kun Isäntä "vähän" YSKÄISI saunanlauteella siellä kaikuvien kaakeliseinien sisällä.  

Mutta kyllä sauna teki terää ja tuli uninen olo. Isäntä taputteli saunan jälkeen vatsaansa ja kuulosteli sen kurnivan. Minä aattelin ottaa vinkistä vaarin ja lähdin unisena katsomaan, löytyisikö kaapista jotain syötävää. Tällä kertaa löytyi riisihiutaleita vuodelta 2015, joita sitten mikrossa keittelin ja tällä kertaa aattelin ystävällisesti tarjota sen vasten periaatteitani Isännälle oikein olohuoneen puolelle. "Olkaa hyvä, tämähän on aivan liikaa...." sanoin ja ojensin sen sille siihen lempituoliinsa. Ja Isäntä oli tosi otettu. Se kun tykkää olla passattavana.  

Kylläpä muuten väsyttääkin saunan jälkeen. Huomasin sen, kun tuijotin TV:tä ja ihmettelin, kun oli jotenkin niin vaikeaa pysyä ohjelman perässä, mutta ihmekös tuo, kun katsoo suomalaista ohjelmaa ja lukee samalla suomenkielistä tekstitystä ja EI TAJUA edes, että kyseessähän onkin suomalainen ohjelma !!!!!  Siis herää pahvi ja mee nukkumaan.

MUTTA jos puhe ja teksti tulee ihan eri aikaan, niin voihan sitä uninen mennä lankaan. Voihan ?
                                                                                                                                 
                                                               Uni musiikkia