maanantai 18. heinäkuuta 2016

Valinnan vaikeus

Kesä on täynnä tapahtumia, suorastaan pullollaan ja tämmöiselle, jolla on suuri vaikeus valita, niin kesähän on siinä mielessä suorastaan hirveää aikaa. Minulle kun ei saa antaa kuin kaksi vaihtoehtoa kerrallaan, kolmannesta menee jo pää sekaisin.

Silläpä en ole tänä kesänä tutustunut yhtään kesän tapahtumien tarjontaan, mennyt vaan eteenpäin ja JOS tie on vahingossa vienyt suoraan jonnekkin tapahtumapaikalle, niin sitten olen saattanut jäädä katselemaan tai kuuntelemaan. Ja siitä onkin sitten kuin vahingossa saattanut syntyä mukavakin kokemus.

Kaippa tästä on hilattava itsensä takaisin tuonne asuntovaunuun, jossa vaihtoehdot esim. kalustamisen suhteenkin on hyvin rajalliset. Alkaa kotona jo näin monta huonetta ahdistamaan. Ja kun kerta vielä on kesää jäljellä, niin täytyy lähteä ulkoilemaan asuntovaunulla.


Siellä kun voi mukavasti pitää ovea päivät pitkät avoinna ja siinä samalla ulkoilla. Ei tule huono omatunto sisällä olosta, kun ovi on auki.

Ja Isännälle olen ilmoittanut (se kun on päinvastoin KOVA suunnittelemaan) että HYSS !!! en halua kuulla mitään suunnitelmia etukäteen, koska ... minullehan tulee heti se tauti nimeltään: Valinnanvaikeus.

Se onkin oppinut "kuljettamaan" minua kuin sattumalta erinäisiin kohteisiin.

Sitten voimme yhdessä tuumata jälkeenpäin, että olipa kiva kun satuttiin paikalle, kun oli NOIN KIVA TAPAHTUMA.