lauantai 16. heinäkuuta 2016

Tuuletin

On siitä kuulkaa jotain hyötyä tai aika paljonkin hyötyä, kun on Isännäksi ottanut/saanut alan ammattilaisen. (Pist ! näin meidän kesken, naisethan ne Isäntänsä valitsee, vaikka eihän miesväki sitä tiedä, mutta annetaan nyt juonimpana olla niitten siinä luulossa, siis ei kerrota totuutta niille)
Siis tarkoitan sähköalan ammattilaisen. On sitä saanut kotiinsa monenmoista konetta niin sanotusti kylkiäisenä elämänsä aikana ja tällä Isännällä on onneksi semmoinen "pakkomielle" että tulee siistiä jälkeä. Ei jää johdot roikkumaan pitkin pintoja. Siitä olen erittäin iloinen.

No, asiaan. Tästä viimeisimmästä laitteesta olen nyt ERITYISEN ONNELLINEN. Nimittäin keittiön kattoon viritetystä kattotuulettimesta. Olen siitä nyt jo monta kertaa Isäntää kiitellyt. On se kuulkaan ihana pistää propelli pyörimään kun hikipuuska iskee ja muutoinkin kun keittiö kuumenee.
Ja kauniskin se on.

Voi olla, että tämän propellin myötä unohdan ne aikaisemmin haaveilemani kippi-ikkunat.
Ja olihan se tuokin propelli kiva tajuta vielä nyt kun asutaan tässä asunnossa. Tässä iässä kun alkaa enenevässä määrin tajuta kuinka monen asian juna meni jo.....