torstai 28. heinäkuuta 2016

Navigaattori

Isäntä on tainnut rakastua navigaattoriin, kun se laittaa sen päälle melkein aina samalla kun käynnistää auton, ihan tutuillakin teillä.....kummallista.

Ja Emännällä sitä vastoin on mennyt täysin tuntuma löytää Isäntä. Aina ennen se oli niin helppoa: Isäntä kun löytyi enimmäkseen aina samalta paikalta mihin oli jätetty, ovensuusta tai musiikkiosastolta tai jostain miesparkista.

Mutta nyt ilmeisesti on vissiin ikä tehnyt jotain muutosta, kun jostain kumman syystä Isäntä löytyykin pitkien etsintöjen jälkeen melkein aina autosta !!  Ja arvatkaa vaan, montako kertaa olen nykyään nököttänyt markettien oven suussa tai vessojen edessä harmistuneena odotellen turhaan ja löytänytkin sen lopulta sitten autosta, jossa se sitten tyytyväisenä odottelee ja ihmettelee, "että eikös Emännän logiikka toimi ..." että täällähän minä tietysti, missäs muualla, päivänselvä juttu kuulemma"

Täysin epäloogista entiseen verrattuna...paitsi.... JOS se onkin tosiaan niin rakastunut navigaattoriinsa...!?!  樂 ja sen hempeään, AINA niin kärsivälliseen äänensävyyn.