torstai 28. huhtikuuta 2016

Puppulausegeneraattori

Mikä milloinkin on muodissa, ja juuri nyt tuntuu olevan sana"Lähtökohtaisesti" joka tungetaan vaikka mihinkä väliin. Minulla ihan niskavillat nousee jo pystyyn, kun joka tuutista tulee tuo sana.
Olen itsekseni mietiskellyt, että mitähän se oikein loppujen lopuksi tarkoittaa ? Eikä sen selvempää tullut, kun kirjoitin sanan äsken löytämääni  "Puppulausegeneraattoriinkin", joka vastasi sen olevan: "Ei tarvita syvällistä ymmärtämystä sen käsittämiseen, että Lähtökohtaisesti kuvaa hyvin toimintamenetelmiä parannettaessa reaktiota tämänhetkisen tilanteen suhteen."!!!???

Ja asiasta toiseen, oletteko koskaan miettineet, mikä viikonpäivä on paras ja tuottoisin. No, minulla se on ainakin aina ollut lähtökohtaisesti ja toiminnallisesti Torstai, silloin on PAKKO kuroa alkuviikon "laiskottelut" tehokkaasti kasaan ja edessä mukavasti häämöttää Perjantai, joka auttaa todella iloisesti olemaan ahkera ihan koko päivän. Miksei aina voi olla torstai.

Kun kysyin vastaavasti Puppulausegeneraattorilta torstain merkitystä se vastasi, että:
"Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos torstai järkeistää käsitystämme kyseisestä asiakokonaisuudesta, mihin tavallaan liittyy myös liian vähäisiä tuotannollisia resursseja."       

toinen vaihtoehto kuului :    
"Eräitä yksityiskohtia lukuunottamatta torstai yllättää toimivuudellaan, ja selvittää samalla huomaamattomia haittatekijöitä."                              
                                                                              ?!?!?  Voiko sen selvemmin sanoa.?!?!?     

Vapun kunniaksi joskus otettu kuva mummolan ikkunalta