tiistai 8. maaliskuuta 2016

Naistenpäivänä

Kissanainen, Tyttö, Henkilö, PukuOlen kuullut, että naisten ja miesten aivoilla ei ole eroa. Mutta luulen, että se pieni hiuksen hieno ero saattaakin piillä niiden sijainnissa eikä niiden rakenteessa niinkuin olen luullut. Näin sen täytyy olla. Sijainnista varmaankin sitten johtuu mm. parrankasvun eroavaisuudet näillä kahdella sukupuolella. Kun ilman miehiä tuntuu naisillakin alkavan parta kasvaa ja ruusaaminen vähentyä.


Naisissa piilee kuitenkin joku mystinen ominaisuus, kun kuulemma naisyhteisössä yksi nainen sopeutuu, kaksi naista liittoutuu, kolme naista riitelee, neljännäksesi siis tarvitaan mies.  Miksi ? Mikä aivotoiminnan eroavaisuus miehissä katkaisee siis tämän yhtälön. Miesten aivoissa täytyy siis olla joku eroavaisuus. Olen kyllä kuullut jostakin putkesta, se selittää varmaan sen, että asiat menee miehillä läpi sen kummemmin vatuloimatta. Naisilla ne sen sijaan juuttuu jotenkin kiinni, niinkuin tämä minunkin juttuni tässä nyt....

Mutta Eläköön kuitenkin ne pienet sukupuolten eroavaisuudet, joka saa koko ihmiskunnan liikkeelle ja jotenkin rikkaammaksi. Ja kukin olkoon kuitenkin vapaasti ihan sellainen, miksi itsensä tuntee.
Mutta tänä päivänä ollaan ylpeästi NAISIA.