sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Väriä päästävät

Rusketuksen kaikotessa satuin vilkaisemaan vähän pitempään peiliin ja sus' siunakkoon, ihan säikähdin ja vetäydyin takaviistoon ja varovasti kurkistin uudestaan. Päivittelin Isännälle, että pitäsköhän tuolle naamalle tehdä jotain, kun alkaa näyttää ihan siniveriseltä. Ainakin silmänaluset. Siihen Isäntä tuumasi, että pitääkö hänen nyt sekin alkaa repareeraamaan, kun sentään jo hiuksetkin leikkaa. Rajansa kuulemma kaikella. No, aatelin, että netistähän siihenkin vissiin ohjeet löytyy ja asiansa osaavilta alan harrastajilta saanee tukea.
Pois on väri lähtenyt emännästä ja vihreä lehdistä
Ja käytyäni tässä muutaman netin pika-meikkikoulun, opinkin jo teoria-alkeet.  Ensimmäiseksi tarvitsisi vissiinkin ostaa ainakin 5 kertaa suurentava peili. Ja ei muuta kun valokynää ostamaan, kulmat kuntoon ja eyelineriä silmien muotoa korostamaan, pienet siivet ulkoreunoihin Huom ! ylöspäin, ettei tule raskas katse, mutta ei mielellään tässä iässä silmien alapuolelle. Ja lisänä vielä ripsinkääntäjä ja sipaisu ripsiväriä, niin johan ilme kirkastuu. Paitsi, että aamuisin töihin lähteissä on huomattavasti helpompi pistää silmälasit vain nenälle, sama se näkeekö niillä vai ei. Mutta paremmalta näyttää.

Monta suunniteltua työtä jäi tekemättä viikonloppuna, kun oli tätä meikkikoulua, Isännällä keikkaa ja kotonamme kun asuu yksi hyvä aikatauluttaja ja yksi suunnittelija, mutta se työntekijä puuttuu.

Ja Isännän lempihousuista oli väri päässyt kulahtamaan ja kaivoi kaapista vuosia sitten ostamansa vaatevärin. Tuumasin, että peseppä nyt ihan ite ne housusi. No, siitä tapahtumasta tulikin ihan tekniikan ihmisen pitkäkestoinen mielenkiintoinen prosessi. Siinä se Isäntä sitten tutki oikein tarkemmin tämän pesuprosessin: veden tulon ja määrän ja suhteen, käyttöohjeen yms. tekniset asiat. Tuumasin, että kyllä koneet on luotu naisia varten..... 
                                                    Syysmusaa >>>>   Myrskyluodon Maija