torstai 15. lokakuuta 2015

Iltapuhteita

Kylläpä oli kiva ilma iltakävelyllä. Ei palellut vielä nenänpäätäkään. Kaunistakin oli katulamppujen alla keltaiset lehdet askeleittemme alla. Ja taivaalla tuikki muutama tähti ja ties monettako iltaa pörräsi lentokone edestakaisin järven päällä.Ja näköjään ihan runolliseksi emännän heitti.
Hiljaista oli nukkumalähiössä, ei ketään, ei edes 'ristinsieluakaan'...onneksi. Mutta ei se meitä Repen kanssa haitannut. Fakseja oli silti tienposket ja ruohonvarret täynnä Repelle luettavaksi ja minulla meinasi ihan niskat nyrjähtää taivasta tiiratessani.

Ihmettelin ihan, että missä kaikki ihmiset. Liekkö TV:stä tulossa jotain mielenkiintoista. TV:stä puheenollen, sen kun nykyään avaa ja pyörittää kanavia, niin meinaa meikäläisenkin ymmärrys olla jo joskus koetuksella, (vaikka perin ymmärtäväinen yritän ollakkin) että eikö enää mitään rotia...........  kaikenlaista Bimbo Oy:tä yms. vastaavaa. Lojutaan altaissa ja puhutaan potaskaa päivät pitkät. Ei muuta kun töihin sieltä ja mielellään vielä kuuden vuoroon. Ja kaiken lisäksi miehet vaikuttaa nykyään paljon fiksummilta kuin naiset. Minäkö vanhanaikainen...ei pidä paikkaansa. Vaikka näinhän ne juuri yli 50:t minunkin nuoruudessa päivittelivät maailman menoa.

Eräs ystäväni oli löytänyt kivoja persoonallisuustestejä netistä ja niin me Isännän kanssa tehtiin myös niitä innolla iltapuhteena. Löytyi perheestä mm.löytöretkeilijää ja diplomaattia. Ja ihan selvästi oltiin juuri kuvausten mukaisia, paitsi että ei se kyllä kummassakaan paljon ulospäin näkynyt.
Mutta päänsisäisesti ihan selvästi oltiin.

Ennen pimeää
                                        Ja nyt nukkumaan ja sassiin...            Sininen uni