torstai 10. syyskuuta 2015

Luovuuspuuskia

 Juuri kun luulin, että työ ja sumuiset aamut on kokonaan tylsistänyt luovuuden,  niin tapahtui ihme,
Aamusumujen silta
joka lämmitti henkiin sammuneen luovuuden. Isäntä tuli töistä minulle mieluinen yllätys kainalossaan: Jo ainakin kuukauden haaveilemani autonistuimen lämmitin mukanaan.
Ja ai että, kun olin onnellinen! Asennus kuuluu kuulemma pakettiin ja siinä on kuulemma virtakytkin...kin, niin ei tarvitse aina pelata auton tupakansytyttimen kanssa.
Ajatella, mitä luksusta. Suuria ne on elämän pienet ilot, kun niikseen tulee.



Minulla on semmoinen kumma taipumus, että töihin ajellessa merkkaan usein jonkun asian ja se tuntuu toistuvan sitten vähän väliä. Tänään minua huvittanut seikka oli semmoinen, kun solkenaan tuolla teillä tulee vastaan isoja Citymaastureita, joiden ratin takana istuu aina pieni pää.  Taustapeilistäkin näyttää niin koomiselta kun on ISO auto ja pieni pää. Merkkasin, että paljon paremmalta näyttää rekka pienellä päällä. Kummallista. Voisivat kyllä vähän suhteuttaa autojen kokoa ohjaajan pään kokoon. Ihan jo tämmöisistä häiritsevistä ulkonäköseikoista lähtien.


Sitä on tässä jo kuukauden ajan ilmennyt kummaa kutinaa iltaisin käsissä TV:tä katsellessa ja onkin jo syntynyt jätelangoista jos jonkinlaista viritystä.

"Rallikaulaliinaa" ja sateenkaari-sääristymiä ym. ym.

En kyllä vielä tiedä, mihin ne aikanaan päätyvät, mutta kun on pakko heilutella niitä puikkoja. Ei mene iltaisin TV:n katselu ihan hukalle käsitöitä tehdessä.




Eilen innostuin tekemään ananaspiirakkaa, johon käytin
PIST ! Saksalaista vehnäjauhoa ja Huom ! Vapaan kananmunia. Syöty on jo koko piirakka. Oli NIIN Hyvää. Taikana varmaankin ....Vapaan kanan munat.

Sitten olen aloittanut omaehtoisen englanninopiskelun. Mutta jostain kumman syystä opiskelen kyllä englantia mutta ruotsia pukkaa tulemaan ?!!?!?!?!

Talvi turvattu, siis harrastuksia piisannee ihan omasta takaa.