sunnuntai 30. elokuuta 2015

Tunnelmapaloja Elorock -viikonlopusta Ruissalosta

Mutta kerrotaanpas nyt koko viikonloppu kuvin:

Oli koittanut kauan odotettu ja sitkeästi harjoiteltu Elorock 15 -viikonloppu ja suuntasimme elokuun ihanaisena viikonloppuna vaunumme Ruissalon leirintäalueelle.

Repen kanssa päiväkävelyllä hieman hieraisimme silmiämme huomatessamme Turkulaiset tienviitat, mutta suuntasimme katsastamaan myös tuon Nordcapin.

Ja kyllä kannatti. Oltaisiin noissa ihanissa maisemissa kävelty vaikka kuinka kauan.
Villa Saaro




Oli mukavaa istuskella lämpöisenä iltana vaunun vieressä ja katsella taivasta, johon kaupungin valot kajastui. Viettivät Venetsialaisia ja ympärillä kuului ilotulituksen pauketta. Ja viereisissä vaunuissa istuskelivat myös poltellen kynttilöitä.
Repen ilta-ateria vaunussa, Huom ! ledivalaistuksessa
Ja aamulla taas kävelylenkille, mikäs oli kävellessä





Tämähän se oli se pääasia, vaikkakin ilmat ja maisemat kilpailivat huomiosta. Isäntäkin se soitti innoissaan peräti kolmessa kokoonpanossa, niin että meni sukat vaihtoon.

Paluumatka olikin oikein harrastelija-meteorologin unelma. Sai seurata melkoisia pilvimuodostelmia, kokea aikamoisia raekuuroja ja Urjala näytti taikansa: Motelli Pentinkulman kassakone hajosi salaman iskiessä lähelle. Ennätettiin kyllä maksamaan juuri ennen kyseistä tapausta.
Tummanpuhuvia olivat pilvet, suorastaan uhkaavia