sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Tositapahtumiin perustuva

Oltiin muuten viime viikonloppuna Rakennusmessuilla. Niistä piti minun monenlaista kertoa, mutta on ollut tässä muuta tekemistä. Sen verran mainittakoon, että naisihmisen silmin siellä oli semmonen määrä samanlaisia esittelynurkkauksia perä jälkeen, että kierrellessä pää meni pyörälle. Ja ilman Isäntää en varmaan ulos olisi osannut, sen verran on huono tuo suuntavaisto.
Sinkkutytöille tiedoksi, että Rakennusmessuille sitä kannattaa suunnistaa, eikä mihinkään epämääräisiin meluisiin, savuisiin paikkoihin ;)

Tänään oli sitten IHANAN keväistä. Isännälle tuumailin, että kyllä siinä on niin täytynyt esi-isille käydä, kun ovat tänne Pohjolaan aikanaan tulleet, että juuri kun ovat suuntiman etelään päin ottaneet, niin onkin alkanut yllättäen aurinko paistaa ja tuntua elämä mukavammalta ja paluumatka unohtunut sitten taas lokakuulle asti. Tänään käväisi mielessä, että josko sitä kohta jo pääsisi leikkimään eräihmistä meidän "Mörskälle". Kummallinen polte  iski päästä Isännän kanssa sinne luonnonhelmaan noitumaan työnpaljoutta.  
           katso    ->     Mökille

Puun takaa pilkottaa ihan selvästi jo kevät


Isännälle pukkasi keikkaa ja tuossa stailasi itseään ja kyseli, että näyttääkö nyt hyvältä. Tuumasin, että muuten hyvä, mutta väriä olet vähän päästänyt. Meistä on tullut kumman harmaita/mustavalkoisia, ihan kuin vanhat elokuvat. Kateltiin tässä kerran passikuviamme ja ihmeteltiin, että ketkä niissä kuvissa on, onneksi oli ne ihmiset niissä kuvissa samassa suhteessa kulahtaneet.
Isännän soitellessa vietetään tässä Repukan kanssa taas laatuaikaa ihan kahestaan. Katselin juuri tositapahtumiin perustuvan elokuvan, minä kun NIIN tykkään tositapahtumiin perustuvista. Kaikenlaista keskeneräistä hommaakin tässä piti tehdä, mutta päätin ottaa sittenkin aatteella: siirrä kaiken minkä voit. Ja tee kaikkea kivaa. Kakun sentään pakkaseen väänsin ja siitä tuli niin kuohkea, etten moista ole aikoihin kokenut. Luulen, että syynä on Vapaan kananmunat.
Taidanpa katsoa vielä toisenkin Tositapahtumiin perustavan elokuvan ennen kuin se Isäntä saapuu.......