torstai 19. maaliskuuta 2015

Lahjontaa

Kissa kiitoksella elää, koira lahjomalla, samoin kuin Isäntä. Sain Isännän lahjottua koiran kanssa iltalenkille, kun lupasin kokata sille ruokaa. Kumma tuo hiuksen hieno ero miesten ja naisten välillä (huom. ei päde ihan kaikkiin yksilöihin), mutta noin yleensä ottaen miesväki ei tee mitään ilman, että hyötyvät siitä jotain. Naisväki saattaa jopa pelkästä kiitoksesta erehtyä tekemään monenlaista.


No, minä tein sillä aikaa sitten "Emännän Yllätystä", joka on semmoinen sörsseli, joka kulkee toisella nimellä "Mitä siitä sitten tulee". Odotukset oli suuret ja tippa kielellä sitä lautaselle kauhottiin, mutta ei siitä mitään hittituotetta tullut. Mutta yritys hyvä kymppi.

Kyllä minä sitten ihailen semmoisia ihmisiä, jotka osaa loihtia ruokia ja vielä sitä ilolla tekevät. Minä kun en viihdy sitten yhtään keittiössä.



Eikä mennyt kuin puoli tuntia, kun Isäntä tuli nälissään takaisin keittiöön ja valitti, että näkee nälkää kun sörsselissä ei ollut lihaa. Ei kuulemma pelkillä vihanneksilla raavas mies pärjää. Että se siitä ruuanlaitosta. Ei kehuja, ei kiitosta.          
Seuraavan kerran taidan kyllä loihtia ruokaa ...... vain lahjonnalla =).